ME-jahti

Naisnergiaa St Micheliin -Royal Fighter mukaan rattaillaan Jennifer Tillman

Kaksinkertainen Elitloppet-finalisti Royal Fighter saapuu valmentajansa Per K Eriksonin kanssa Mikkeliin St Micheliin. Myrkynnopeaa oritta ohjastaa tämän hetken kenties Euroopan kuumin naiskuski Jennifer Tillman. St Michelin historiassa Tillman saa kunnian olla ensimmäinen naisohjastaja.

 

Valmentaja Per K Eriksson kommentoi:

”Olen iloinen, että vauhtikestävä hevoseni saa St Michelistä  varmasti eturivin lähtöpaikan. Ja vauhtia on luvassa. Viimeisessä kilpailussa Kalmarissa Royal Fighter meni ajan 10.5a, vaikka kanssakilpailuja rikkoi renkaan lähtökiihdytyksessä.”

 

31-vuotias Jennifer Tillman on päässyt urallaan kaksi kertaa Eliloppet finaaliin Royal Fighterilla. Hän ajaa vuodessa kilpaa noin 500-700 lähtöä ja on niistä totosijoilla ainakin joka neljäs kerta. Voittoprosentti on viime vuosina ollut 8%.
Mikkelin raviradan toimitusjohtaja Kari Tiainen kommentoi:
”Jo kahden vuoden ajan monen asiakkaamme toiveena on ollut saada nimenomaan Royal Fighter St Micheliin. Hyvät esitykset esimerkiksi Elitloppetissa, vauhdikkaat ajosuoritukset ja ehkä myös se, että ohjissa on lajissa harvinaisempi naisohjastaja, ovat toiveiden taustalla. Meille on todellakin tulossa aivan huippulähtö tänä vuonna. Ranskasta mukaan on tulossa maan kärkihevosista Timoko ja Un Mec d’Heripre. Molemmat voittivat Elitloppet-karsintalähtönsä ja jälkimmäinen sijoittui finaalissa kolmanneksi. Myös Kymi GP:n voittaja espanjalaishevonen Trebol tuo lisää kansainvälisyyttä ja tasokkuutta lähtöön. On mielenkiintoista nähdä, millaisen ennätyksen Trebol tekee huippuvauhtisella mailin matkalla. Suomesta on mukaan kutsuttu toistaiseksi vain Pekka Korven tallin Twigs Voici.”

 

 

Lue lisää St Michelin hevosvalinnoista edellisestä tiedotteestamme.

 

Lisätietoja:
Kari Tiainen, toimitusjohtaja
Mikkelin Ravirata Oy
Puh. 0500 493 760, [email protected]

 

 

 

St Michel 2016

Kansainvälinen St Michel -ajo järjestetään 16.-17.7.2016 Mikkelin raviradalla. Vuonna 1981 perustetusta St Michel –viikonlopusta on vuosien varrella muodostunut yksi kesän suosituimmista ravitapahtumista. Vauhtijuhlassa vierailee viikonlopun aikana noin 25 000 katsojaa ja tapahtuman pelivaihto on n. 2 miljoonaa euroa. St Michel on myös suurin Mikkelissä vuosittain järjestettävä yleisötapahtuma. Raviradan viihtyisät nurmialueet ja ainutlaatuinen tunnelma houkuttelevat huippu-raviurheilunystäviä läheltä ja kaukaa.

ME-jahti