ME-jahti

St Michel 2021

St Michel -ajon vuoden 2021 osallistujajoukko varmistuu lähempänä tapahtumaa. Mukaan ovat tulossa puolustava St Michel-voittaja ja Mikkelin rataennätyksen 1.08,9a juossut Next Direction sekä 4-vuotias italialainen Bepi Bi, joka ravasi Elitloppet-sunnuntaina Solvallassa tuloksen 1.09,1a 다운로드. Keskustelua käydään myös tämän hetken maailman parhaan ravurin, ranskalaisen Face Time Bourbonin lennättämisestä Mikkeliin tavoittelemaan 80.000 euron ykköspalkintoa ja 10.000 euron rataennätysbonusta 다운로드.

 

St Michel -osallistujat 2020:

 


Antonio Tabac (Ruotsi)

Antonio Tabac löi itsensä ruotsalaisen raviyleisön tietoisuuteen 75-voitoilla pari vuotta sitten nousten aina ykköstasolle asti 다운로드. Vaisun viime kauden jälkeen ori on syttynyt Jörgen Westholmille siirryttyään taas hurjaan menoon. Pari päivää ennen Elitloppetia Mika Forss hurjasteli sillä Hagmyrenissä 09,5-tuloksen ja Bodenin suurkilpailussa jäi taakse kovia nimiä 지금은맞고그때는틀리다 다운로드. Kouvolassa juoksunkulku ei suosinut, mutta Mikkelissä tuulennopea menijä on taas valmis mainetekoihin.

 


Hotshot Luca (Suomi)

Aikansa varsatähti Hotshot Lucan urakehitys vaikutti kelpo menestyksestä huolimatta jo hieman laskusuuntaiselta, mutta Pekka Korpi on saanut oriin palikat järjestykseen kuusivuotiaana ja Suur-Hollola-ajon kakkossijan myötä kausiansiot hipovat jo 100 000 euroa 제플린 다운로드. Juhannuksena Härmässä se pesi johtavan rinnalta kovia hevosia 10,5-tuloksella, joten Ravitalli Suurosen kasvatin paluu kotikulmille kovimpaan mahdolliseen kisaan on ansaittu 다운로드.

 


Makethemark (Ruotsi)

Loistokauden viime vuonna tehneen Makethemarkin suuri täysosuma tuli juuri St Michel-ajossa 철혈남아 다운로드. Åby Stora Prisin ja muutaman muun ison kilpailun kakkossijat nostivat Petri Salmelan suojatin kausiansiot yli 3,7 miljoonaan Ruotsin kruunuun. Tämä kausi alkoi vakuuttavalla voitolla Solvallassa, mutta on jatkunut sittemmin vaihtelevasti 제국소녀 다운로드. Kesäkuussa Bodenista oli tuomisina kelpo esityksellä taas kakkossija, mutta Kymi GP:ssä tuli laukka.

 


Missle Hill (Ruotsi)

Missle Hill aloitti Pohjoismaissa Vermon Glenn Kosmos Memorialin kakkosella viime vuonna ja teki sen jälkeen harvakseltaan kilpaillen vahvan kauden 다운로드. Viisivuotiaana Daniel Redénin valmentama jenkki on murtautunut jo absoluuttiselle huipulle, sillä voitokkaan aloituksen jälkeen se sai kutsun Elitloppetiin, jossa raivasi tiensä finaaliin asti 암살 다시보기 다운로드. Heinäkuun alussa kuolemanpaikalta Lindesbergin kesäradalla syntynyt 10,3-voittotulos lupaa Mikkeliin huippuvauhtia.

 


Moni Viking (Norja)

Moni Viking kilpaili talvella menestyksekkäästi Ranskassa, mutta Björn Goopille siirryttyään ori on löytänyt vielä lisäpykälän. Huhtikuun lopun avauskisan hurja kiri sai jatkoa Harper Hanoverin lähdössä Elitloppet-viikonloppuna, jonka seitsemänvuotias voitti ME-ajalla 11,9/3180 metriä. Kymi GP:n kolmossijalla ori osoitti ehtivänsä lyhyemmälläkin matkalla, joten uran toista mailin kisaakin seurataan mielenkiinnolla.

 


Next Direction (Suomi)

Viime vuonna kansainväliseen eliittiin murtautunut Next Direction nappasi kakkossijat niin Finlandia-ajosta, Kymi GP:stä kuin St Michelistäkin. Suomen mestaruuteen kautensa päättäneen ruunan vuosi 2020 alkoi Ruotsissa heti kultadivisioonavoitolla, mutta loppukevät ei sujunut enää odotetunlaisesti. Pieneltä huililta viime lauantain suoritus oli vielä tasainen, mutta Mikkelissä saatetaan nähdä jo tutun terävä Leppävirran ruuna.

 


Sobel Conway (Suomi)

Vuosi sitten Suomeen ja Harri Koivusen talliin siirtynyt ruuna löysi uudessa kotimaassaan heti uusia vaihteita ja kulki elokuussa Porissa jo 09,7-vauhtia. Loppuvuosi toi vielä neljä täysosumaa lisää. Tällä kaudella samaa vauhtia ei ole ruunalta vielä nähty, mutta edellytykset ovat olemassa ja lyhyt starttiväli voi saada Olli Koivusen ajokin syttymään huippumenoon jo nyt.

 


Vernissage Grif (Italia)

Varennen poika on pohjoisessa Euroopassa vielä tuntematon nimi, mutta enää tuskin tämän kisan jälkeen. Se ei ole ollut mikään ikäluokkatähti, mutta keväällä Alessandro Gocciadoron talliin siirryttyään kuusivuotiaan pyörä on alkanut pyöriä vinhaa vauhtia. Kolme peräkkäistä voittoa kesäkuussa, joista viimeisin murskaavalla esityksellä ja hurjalla 09,4-ajalla voivat tietää isäpapan rataennätykselle kylmää kyytiä Mikkelin uusitulla ovaalilla.

 

Kuvat:

Vernissage Grif: Anne Ehlert

muut: Terhi Piispa-Helistén

ME-jahti