ME-jahti

St Michel

Kansainvälinen St Michel -ajo järjestetään vuosittain heinäkuun puolivälissä. Vuonna 1981 perustetusta St Michelistä on vuosien varrella muodostunut yksi kesän suosituimmista ravitapahtumista: vauhtiviikonlopun yleisömäärä on vakiintunut n 다운로드. 25 000 hengen tasolle, ja tapahtuman pelivaihto on n. 2 miljoonaa euroa. St Michel on myös suurin Mikkelissä vuosittain järjestettävä yleisötapahtuma 도박디펜스 다운로드. Raviradan viihtyisät nurmialueet ja ainutlaatuinen tunnelma houkuttelevat huippu-urheilun ystäviä läheltä ja kaukaa!

Vuoden 2021 järjestelyt tarkentuvat alkukesän aikana 마이플랫폼.

Turvatarkastukset portilla

Lain mukaan huvitapahtumissa saa nauttia alkoholijuomia vain rajatuilla anniskelualueilla. Tästä syystä omien alkoholijuomien tuominen ravikeskukseen on kielletty, ja viranomaiset edellyttävät järjestämään tätä koskevia tarkastuksia sisääntuloporteilla 너에게.

Talli- ja katsomoalueelle ei saa viedä alkoholijuomia, huumausaineita, avattuja juomapulloja, terä- tai ampuma-aseita ja muita yleisötilaisuuteen sopimattomia esineitä mojave dmg download. Katsomoalueen portilla on turvatarkastus eli kannattaa varautua siihen, että laukut tarkastetaan portilla.

 

ME-jahti