ME-jahti

St Michel

Kansainvälinen St Michel -ajo järjestetään vuosittain heinäkuun puolivälissä. Vuonna 1981 perustetusta St Michelistä on vuosien varrella muodostunut yksi kesän suosituimmista ravitapahtumista: vauhtiviikonlopun yleisömäärä on vakiintunut n. 25 000 hengen tasolle, ja tapahtuman pelivaihto on n. 2 miljoonaa euroa. St Michel on myös suurin Mikkelissä vuosittain järjestettävä yleisötapahtuma. Raviradan viihtyisät nurmialueet ja ainutlaatuinen tunnelma houkuttelevat huippu-urheilun ystäviä läheltä ja kaukaa!

Toivotamme kaikki raviurheilun ystävät tervetulleiksi vuoden 2024 St Michel -vauhtijuhlaan seuraamaan huippuraviurheilua
ja nauttimaan upeasta tunnelmasta. Viihtyisää raviviikonloppua!


AUKIOLOAJAT JA SISÄÄNPÄÄSY

Portit aukeavat lauantaina ja sunnuntaina kello 11. Sisään tapahtuma-alueelle pääsee pääsylippujen lisäksi Mikkelin raviradan kausikortilla (rekisteröitävä ennakkoon verkkokaupassa www.stmichel.fi => osta liput). Suomen Hevosenomistajien jäsenkortilla on vapaa sisäänpääsy vain lauantaina (vaihdetaan vapaalippuun portilla). SHKL:n jäsenkortti esitettävä portilla vapaalippua lunastettaessa.


PANKKIPISTE

Pankkipiste sijaitsee istumakatsomon pohjakerroksen tototiskissä. Kaikissa totopisteissä on merkitty yksi pääte, jolla voi maksaa pankkikortilla. Kaikissa ravintolapisteissä voi maksaa pankkikortilla.


ENSIAPU

Saimaanseudun ensihoitajat päivystävät St Michel -raveissa yleisöalueella. Ensiapupiste on istumakatsomon pääportin viereisessä päädyssä (kts. käsiohjelman kartta). Ensiapuhenkilöstö myös kiertelee katsomoalueella ja heihin saa tarvittaessa yhteyden puhelimitse 044 712 2777.


ANNISKELUALUEET

Jäähallin lisäksi vain täysi-ikäisille tarkoitettuja alueita ovat istumakatsomon pubi sekä Laukkaterassi nurmialueella.


WC:T

WC-tilat on merkitty aluekarttaan.


JÄÄHALLI

Raviradan vieressä sijaitseva jäähalli palvelee ravien aikana ravintolana ja totomyyntitilana ja siellä voi seurata raveja screeniltä. Halli on anniskelualuetta, jonne on pääsy vain täysi-ikäisillä. Sunnuntaina Jannan jäähallikonserttiin pääsy myös alle 18 vuotiailta.


LÖYTÖTAVARAT

Löytötavarat voi toimittaa kunkin katsomoalueen myyntipisteisiin. Löytötavaroita voi tiedustella myös raviradan toimistosta puh 015 7600 272.


TARKISTUS PORTEILLA

Lain mukaan huvitapahtumissa saa nauttia alkoholia vain rajatuilla anniskelualueilla. Omien alkoholijuomien tuominen tapahtuma-alueelle on kielletty ja viranomaiset edellyttävät tapahtumajärjestäjää valvomaan asiaa sisääntuloporteilla. Aiempien vuosien tapaan kannattaa varautua laukkujen tarkistuksiin. Alkoholittomat juomat on tuotava alueelle avaamattomissa pakkauksissa. Alueilla on myös vesipisteitä, joissa voi täyttää oman juomapullon.


LEMMIKKIELÄIMET

Lemmikkieläinten tuominen tapahtumaan ei ole kielletty. Ruuhkainen ja meluisa ympäristö ei välttämättä ole lemmikille kovinkaan miellyttävä. Muistathan huolehtia eläimesi nestehuollosta!

 

 

 

ME-jahti