ME-jahti

St Michelin osallistujapeli käy kuumana – 70 000 euron lähdössä luvassa myös bonus maailmanennätyksestä

Reilun kolmen viikon päästä 17.7. Mikkelin raviradalla ravataan St Michel –lähtö, jossa Euroopan nopeimmat ravurit kilpailevat 70 000 euron ykköspalkinnosta 영화 묵공 다운로드. Kilpailu on kutsukilpailu, ja siihen voi osallistua enintään kahdeksan valjakkoa. Monen vuoden tauon jälkeen Mikkeliin lennätetään lentokuljetuksella hevosia Euroopasta 다운로드.

Usealla taholla käydään keskustelua – Bold Eaglen perässä ollaan vieläkin

Prix d’Amériquen voittaja Bold Eagle olisi järjestäjän suurin toive osallistumaan vauhtijuhlaan 다운로드. Mikkelin raviradalta on alkuviikosta lähtenyt virallinen kutsu hevosen valmentajalle Sebastian Guaratolle. Guaraton tallista kutsun saanee myös Elitloppet-finaaliin osallistunut tamma Billie De Montfort 사물놀이 다운로드. Tuulenopea viisivuotias tamma olisi myös erittäin mielenkiintoinen lisämauste kilpailuun. Muita mielenkiintoisia ranskalaisia kartoitetaan edelleen 윈도우 8 iso 다운로드.

Ruotsalaisista Royal Fighterin valmentaja Per K Eriksson on tänä vuonna todella kiinnostunut tulemaan Mikkeliin, ja omalla tahollaan Condrad Lugauer miettii osallistumista Spartan Kronoksella 엠넷 스마트폰 무제한 다운로드. Vastauksia heiltä saadaan lähiaikoina. Myös Daniel Reden halajaisi Mikkeliin. Reden pohtii parhaillaan sopisiko St Michel paremmin Propulsionin vai Call Me Keeperin kilpailuohjelmaan 아이패드 다운로드.  Lutfi Koljginin Dante Boko tai Mosaique Face ovat myös olleet mikkeliläisten loopissa, mutta ne eivät ole onnistuneet viimeisissä kilpailuissaan valmentajan toivomalla tavalla 다운로드. Stefan Melanderin valmentama Elitloppet-voittaja Nuncio ei tule heinäkuussa Mikkeliin.

Viime viikonlopun Kymi GP:n voittanut enspanjalaishevonen Trebol on kutsuttu St Micheliin ja se on myös vahvistanut tulonsa 다운로드. Muita vahvistettuja osallistujia  ovat ranskalaiset huippunimet Timoko ja Un Mec d’Heripre. Molemmat voittivat Elitloppet-karsintalähtönsä Ruotsissa 다운로드.

Kari Tiainen, Mikkelin raviradan toimitusjohtaja  kommentoi:
”St Micheliin on tänä vuonna paljon kiinnostusta. Vahvistettuna osallistujana on jo kaksi ranskan huippuhevosta ja olemme myös olleet yhteydessä useiden hevosten taustavoimiin. Uskon, että tänä vuonna lähtölista tulee olemaan kovatasoisin vuosiin. Suomesta emme ole vielä valinneet ainuttakaan osallistujaa, ja odotamme vielä millaisia näyttöjä kotimaan parhaat hevoset antavat.”

Maailmanennätyksistä maksetaan bonus kaikissa lähdöissä

Mikkelin ravirata tunnetaan ennätysnopeana, ja sillä oli pitkään hallussa maailmanennätysrata -status. Ennätys halutaan takaisin Mikkeliin, ja tänä vuonna Mikkelin ravirata maksaa bonuksen jokaiselle maailmanennätyksen juosseelle voittajalle. St Michel -lähdössä maailmanennätyksestä saa 30 000 bonuksen. Kaikissa muissa lähdöissä juostu maailmanennätysaika tuplaa lähdön ykköspalkinnon.

 

Lisätietoja:
Kari Tiainen, toimitusjohtaja
Mikkelin ravirata Oy
Puh. 0500 493 760, kari.tiainen@mikkelinravirata.fi

ME-jahti