ME-jahti

Uutuuskirja kertoo, miten hevosesta valmennetaan menestyvä ravuri -kirjan julkistus St Michel -raveissa

Kirjan julkistustilaisuus pidetään St Michel –raveissa Mikkelissä sunnuntaina 17.7.2016 kello 11.30 jäähallissa ja julkistus on kaikille avoin tilaisuus 다운로드. Paikalla tullaan näkemään myös runsaasti kirjassa haastateltuja suomalaisia raviurheilun huippuammattilaisia.

Raviurheilu on heti jääkiekon jälkeen Suomen toiseksi suosituin urheilulaji katsojamäärillä mitattuna, mutta miten hevosesta valmennetaan huippu-urheilija 페도라 16 다운로드? Harri Lindin toimittama Ravivalmennus vastaa kysymykseen. Kirja kokoaa yksiin kansiin kahdeksantoista suomalaisen raviurheilun kovimman ammattilaisen uransa aikana keräämät näkemykset ja kokemukset 펍지 라이트 다운로드. Ravivalmennus ilmestyy 13.7.

Ravivalmennus-kirja käy yhdessä ammattilaisten kanssa läpi ravihevosen uran kaikki vaiheet aina tulevan varsan sukujen suunnittelusta aikuisen kilpahevosen psyyken ja fysiikan hoitoon mi fit download. Huomiota kiinnitetään myös oikeaoppiseen kengitykseen ja varusteiden valintaan.

Ravivalmennuksen pääosassa on hevosen lisäksi raviurheilun ammattilaisten oma ääni, joka on säilytetty teoksessa alkuperäisenä ja aitona 엔터 더 건전 다운로드. Kirjassa ääneen pääsevät muun muassa huippuvalmentajat Markku Nieminen ja Pekka Korpi, jotka perehdyttävät lukijan lämminverisen ravihevosen valmennukseen 멜론 2018년 9월 3주차 top100. Heikki Torvinen, Tero E. Mäenpää ja Teemu Okkolin puolestaan johdattavat suomenhevosen valmentamisen saloihin. Kilvanajajan näkökulman tarjoaa Mika Forss, joka on yli 12 miljoonan euron voittosummallaan ja noin 2900 voitollaan eräs kotimaan menestyneimmistä ohjastajista 다운로드.

Harri Lind (s. 1960) on Suomen arvostetuimpia ravitoimittajia. Monipuolista tietämystä hevosalasta Lind on kerännyt myös hevoskasvattajana ja – valmentajana 다운로드. Kirja on syntynyt Lindin ja raviurheilun ammattilaisten pitkien keskusteluiden pohjalta.

 

Kirjan julkistustilaisuus pidetään St Michel – raveissa Mikkelissä sunnuntaina 17.7.2016 kello 11.30 안드로이드 asynctask 다운로드. Osoite Mikkelin Ravirata/ Jäähalli, Raviradantie 24 A, 50100 MIKKELI.

Lisätietoja

Toimittaja Harri Lind, puh 040 0730969, harri.lind@hevosurheilu.fi

Arvostelukappaleet eetu.alvik@hevosurheilu.fi

ME-jahti