ME-jahti

Supertamma hakee uralleen kultaista lopetusta – St Michel-sunnuntain parhaat palat Yle TV2:lla


Ranch Kelly on yksi St Michel-ajon ja Kavionjälkiä-ohjelman tähdistä sunnuntaina 리티스의 모험. (kuva: Hippos / Lotta Kosonen)

 

St Michel -viikonlopun tunnelmiin pääsee myös TV-lähetysten välityksellä. Yle TV2 -kanavalla sunnuntaina 21.7 다운로드. kello 19–20.10 esitettävä ohjelma on järjestyksessään toinen neljästä vuonna 2019 nähtävästä Kavionjälkiä-lähetyksestä.

Ohjelman tuottaja Kalle Siira Storyteam Film & Television -tuotantoyhtiöstä toteaa, että St Michel on todellinen keskikesän ravikarnevaali, joka vetää ihmisiä puoleensa paitsi huippu-urheilun, myös upeiden puitteiden avulla 다운로드.

”St Michel on Mikkelille yksi tärkeimmistä tapahtumista, ja se näkyy koko kaupungissa tulevana viikonloppuna. Piknik-tunnelma St Michelissä on ainutlaatuinen, ja ihmiset viihtyvät kaksipäiväisissä raveissa alusta loppuun”, Siira sanoo 다운로드.

Tämän vuoden St Michel takaa jännitystä ja kylmiä väreitä suomalaisyleisölle. Mukana on äärimmäisen laadukas suomalaisnelikko. Ihmetamma Ranch Kelly esiintyy kotiyleisönsä edessä, Elitloppet-viikonloppuna loistanut Chief Orlando jatkaa hienossa kunnossa, Iivo Niskasen ja Jethro Rostedtin osaomistama Cameron Evo palaa radalle Suur-Hollola-ajon dramaattisen laukan jälkeen ja Elitloppet-finalisti Next Direction puskee myös tiukasti mukaan St Michel -taistoon 유튜브 mp4 고화질 다운로드. Mukana ovat myös osittain suomalaisomistuksessa oleva Pastore Bob ja suomalaisen Petri Salmelan valmentama Makethemark, jotka tulevat Mikkeliin Ruotsista Activeperl download.

Kavionjälkiä-ohjelma pureutuu osallistujien tarinoihin pintaa syvemmältä. Lähetyksessä vieraillaan Ranch Kellyn sekä suomenhevosten Suurmestaruutta jahtaavan Tähen Toivomuksen kotitalleilla 다운로드.

St Michelin ja Suurmestaruuden lisäksi Kavionjälkiä-ohjelmaan on poimittu kaksi kiinnostavaa lähtöä. Graceful Swamp ja Erkki-Pekka Mäkinen jatkavat määrätietoista matkaa kohti syksyn EM-raveja nelivuotiaiden suurkisassa Eugen Pylvänäisen Muistoajossa 위퍼블 다운로드. Varsakunkku-finaalissa nähdään viisivuotiaiden suomenhevosten huippuja ja tulevia kuninkuus- ja kuningatarkisan tähtiä.

Lähetyksen ekstraherkuksi voidaan luokitella vierailu kesäkuussa 30 vuotta täyttäneen legendaarisen Vieskerin luona 다운로드.

Mikkelin Ravilauantai 20.7. näkyy antennitalouksissa kanavapaikalla 26 kello 15.15 alkaen. Antenniverkon ulkopuolelle jääviä katsojia palvelee Veikkauksen TotoTV, joka on käytössä maksutta kaikilla Veikkauksen etuasiakkailla 구글 웹 폰트.

 

Hippoksen tiedote

ME-jahti