ME-jahti

St Michelin lähtöradat arvottu – parhaat paikat suomalaishevosille

Viikon päästä sunnuntaina 17. heinäkuuta ajettavan St Michelin lähtöradat arvottiin Riihimäen kesäraveissa. Pekka Korven tallia onnisti rata arvonnassa täydellisesti, sillä tallikaverit Express Duo ja Twigs Voici ampaisevat matkaan sisimmiltä lähtöradoilta. Elitloppet-karsintavoittaja, ranskalainen Un Mec d’ Heripre ampaisee Mikkelin vauhtimailille radalta kolme.

St Michel 2016

1. Express Duo – Hannu-Pekka Korpi

2. Twigs Voici – Pekka Korpi

3. Un Mec d’Heripre – Örjan Kihlström

4. Trebol – Gabriel Angel Pou Pou

5. Royal Fighter – Jennifer Tillman

6. Universe De Pan – Philippe Daugeard

7. Surprise Lord – Mika Forss

8. Vincennes – Jorma Kontio

 

Express Duon ohjastaja Hannu-Pekka Korpi ilahtui tallin hevosten arvontatuurista:

”Tällaisia arvontoja saisi olla useamminkin meidän puolestamme. Onhan noilta paikoilta oikein kiva lähteä ajamaan St Michelissä. juuri tällaista tuuria tarvittiinkin lähtöpaikkojen suhteen, jos meinataan yhtään pärjätä Euroopan huippuja vastaan. Un Mec d’Heripre ja Royal Fighter ainakin lähtevät todella kovaa, joten täysillä pitää meidänkin ajaa heti alusta lähtien. Twigs Voici on ollut meidän hevosista parempi viime aikoina, mutta Express Duo on koko ajan tulossa parempaan kuntoon. On päivän kunnosta kiinni kumpi meidän hevosista on ennemmin maalissa ensi sunnuntaina”

St Michelin voittaja kuittaa 70 000 euroa ja lisäksi maailmanennätyksestä on tarjolla 30 000 euron bonus.

Lisätietoja:
Kari Tiainen, toimitusjohtaja
Mikkelin Ravirata Oy
Puh. 0500 493 760, [email protected]

 

St Michel Vauhtijuhla 2016

Kansainvälinen St Michel -ajo järjestetään 16.-17.7.2016 Mikkelin raviradalla. Vuonna 1981 perustetusta St Michel –viikonlopusta on vuosien varrella muodostunut yksi kesän suosituimmista ravitapahtumista. Vauhtijuhlassa vierailee viikonlopun aikana noin 25 000 katsojaa ja tapahtuman pelivaihto on n. 2 miljoonaa euroa. St Michel on myös suurin Mikkelissä vuosittain järjestettävä yleisötapahtuma. Raviradan viihtyisät nurmialueet ja ainutlaatuinen tunnelma houkuttelevat huippu-raviurheilunystäviä läheltä ja kaukaa.

ME-jahti