ME-jahti

St Michelin 40-vuotinen historia kansien väliin

Heinäkuussa 2021 tulee kuluneeksi tasan 40 vuotta ensimmäisen St Michel -ajon järjestämisestä Mikkelin raviradalla 다운로드. Juhlavuoden kunniaksi ravitapahtuman kunniakas ja värikäs historia saatetaan kirjaksi, jonka tekemisestä vastaa arvostettu ravitoimittaja Ville Toivonen 다운로드.

”St Michelin menestyksekkääseen historiaan sisältyy paljon mehukkaita juttuja, ehkä jopa joitain paljastuksia, joita halutaan nyt dokumentoida 다운로드. Ville Toivonen on mielestämme oiva valinta tekijäksi lajin armoitettuna tuntijana ja hyvänä kirjoittajana. Juhani Länsiluoto on luvannut avata hienon kuva-arkistonsa käyttöömme”, Mikkelin raviradan toimitusjohtaja Kari Tiainen iloitsee 다운로드.

Tiainen muistuttaa, että St Michel on erityisesti Jaakko Laitisen luomus. Tapahtuma ei myöskään olisi mitään ilman yleisöä, ja vuosien varrella Mikkelissä vierailleetkin pyritään saamaan ääneen kesällä 2021 julkaistavassa kirjassa 다운로드.

”Olen todella iloinen päästessäni kirjoittamaan harvinaislaatuisen tapahtuman tarinan. St Michel on poikkeuksellinen urheilujuhla ja kansanjuhla, joka on tarjonnut suomalaisille raviystäville huikeita elämyksiä tftpd. Kilpailu itse sekä hevoset ja ihmiset sen ympärillä ovat ehdottomasti kirjansa ansainneet”, Ville Toivonen painottaa.

 

(kuva: Terhi Piispa-Helisten)

ME-jahti