ME-jahti

St Micheliin nimetty kaksi uutta hevosta

Parin viikon päästä juostavan St Michelin listoille on nostettu kaksi uutta hevosta. Lisää kansainvälisyyttä kilpailuun tuo ruotsalainen Smilin Eli 다운로드. Ivar Holmlundin valmentama Seabiscuit saa toisena kotimaan edustajana paikan.

Smilin Eli on vuonna 2014 USA:sta Ruotsiin saapunut 5-vuotias ori Daniel Redenin tallista 파리의 도둑고양이 자막 다운로드. Smilin Eli menestyi jenkeissä jo nuorena ja se sijoittui vuoden 2013 Hambletonin kakkoseksi. Ori on kilpaillut Ruotsissa vasta kaksi kertaa, mutta Redenillä on suuret odotukset sen suhteen 다운로드. Smilin Elin omistaa Stall Zet, jonka yksityisvalmentajana Daniel Reden toimii. Suuromistajan hevosilla on tänä vuonna 309 starttia ja ne ovat juosseet 7 327 114 kruunua palkintorahoja os x 매버릭스.

Vuoden 2011 Derbyvoittaja Seabiscuit on tehnyt uraansa Ruotsissa Timo Nurmoksen valmennuslistoilla. Ruuna siirtyi kuitenkin tämän vuoden Killerin Eliitin voiton jälkeen Suomeen Ivar Holmlundin valmennukseen ja kilpaili sieltä käsin Kymi GP:ssä 윈도우 10 크랙 다운로드. Kahdeksanvuotiaalla ruunalla on urallaan startteja 28 ja voittosumma 248 485 euroa.

 

Täältä näet kaikki kilpailuun kutsutut, jotka ovat vastanneet kutsuun myöntävästi 다운로드. LINKKI

 

ME-jahti