ME-jahti

St Micheliin nimetty kaksi uutta hevosta

Parin viikon päästä juostavan St Michelin listoille on nostettu kaksi uutta hevosta. Lisää kansainvälisyyttä kilpailuun tuo ruotsalainen Smilin Eli. Ivar Holmlundin valmentama Seabiscuit saa toisena kotimaan edustajana paikan.

Smilin Eli on vuonna 2014 USA:sta Ruotsiin saapunut 5-vuotias ori Daniel Redenin tallista. Smilin Eli menestyi jenkeissä jo nuorena ja se sijoittui vuoden 2013 Hambletonin kakkoseksi. Ori on kilpaillut Ruotsissa vasta kaksi kertaa, mutta Redenillä on suuret odotukset sen suhteen. Smilin Elin omistaa Stall Zet, jonka yksityisvalmentajana Daniel Reden toimii. Suuromistajan hevosilla on tänä vuonna 309 starttia ja ne ovat juosseet 7 327 114 kruunua palkintorahoja.

Vuoden 2011 Derbyvoittaja Seabiscuit on tehnyt uraansa Ruotsissa Timo Nurmoksen valmennuslistoilla. Ruuna siirtyi kuitenkin tämän vuoden Killerin Eliitin voiton jälkeen Suomeen Ivar Holmlundin valmennukseen ja kilpaili sieltä käsin Kymi GP:ssä. Kahdeksanvuotiaalla ruunalla on urallaan startteja 28 ja voittosumma 248 485 euroa.

 

Täältä näet kaikki kilpailuun kutsutut, jotka ovat vastanneet kutsuun myöntävästi. LINKKI

 

ME-jahti