ME-jahti

St Michel viikonloppuna Mikkelissä järjestetään myös uusi St. Michel Summerfest

Mikkeli saa uuden kesäfestivaalin kun St Michel -ravien aikaan 17.-18. heinäkuuta Mikkelin torille pystytettävässä ja yli kaksituhatta ihmistä vetävässä jättiteltassa järjestetään kaksipäiväinen St 카카오 스토리 pc 다운로드. Michel Summerfest.

Jättiteltan lavalla nähdään 17.7. perjantaina ruotsalainen Basic Element, kotimaiset Teflon Brothers, JVG ja paikalliset Ysäridisco DJ Harald ja ensimmäisen isomman keikkansa tekevä Ilari 다운로드.

Lauantaina jättiteltan lavan valtaavat kesällä harvoin festivaalilavoilla nähtävä Mikko Leppilampi Band, juuri uuden ”Kahvimaito”-singlen julkaissut Arttu Wiskari ja nostalgianälän varmasti sammuttava Ressu Redfordin ja Jussi Rainion (Neon2) yhteisshow 다운로드. Lauantaina bilemusiikeista vastaa jo perjantailta tuttu DJ Harald, mutta tällä kertaa Retrodiscon muodossa.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä St 파이어폭스 판도라tv 다운로드. Michel Festival sai alkunsa keväällä kun jo muutaman vuoden yhteistyötä tehneet Mikkelin Ravirata Oy:n toimitusjohtaja Kari Tiainen ja Mikkelin Jurassic Rockista tuttu Jukka Holmstedt päättivät, että raviviikonlopulle on saatava myös musiikkitapahtuma content-type 다운로드.

– Kari otti minuun yhteyttä keväällä ja kysyi kiinnostusta lähteä ideoimaan ja kehittämään St Michel -ravien ympärille varteenotettavaa musiikkitapahtumaa 다운로드. Meille molemmille oli heti alusta asti selvää, että tapahtumaa ei rakenneta vain yhdelle vuodelle vaan tavoitteena on tehdä tästä jokavuotinen perinne 다운로드. Muutaman vuoden pienempi muotoinen yhteistyö helpotti asian viemistä eteenpäin ja näin ollen päätin sitten omien yhtiökumppaneideni kanssa Provents Finland Oy:ssä, että tämä otetaan haltuun ja tehdään Mikkeliin paljon kaivattu uusi kesätapahtuma 인터넷 백신 다운로드.

– Onhan tämä meillekin hienoa, kun saadaan yhteistyössä kokeneen tekijän kanssa oheistapahtuma St Michel –vieraille. Ja vieläpä keskelle kaupunkia 아마데우스 다운로드. Ravivierailla on taas iltatapahtuma, jossa voi tavata muita ravivieraita myös ravien jälkeen. St Michel vauhtiviikonloppu alkaa nyt siis perjantaina torilla nähtävillä raveilla ja heti perään jatketaan festarimeiningillä, Kari Tiainen iloitsee 꾸러기 훈민정음.

St. Michel Summerfestin järjestävät Provents Finland Oy yhteistyössä Osuuskauppa Suur-Savon ja Mikkelin Ravirata Oy:n kanssa.

Tapahtuman liput tulevat myyntiin tämän viikon torstaina 11.6.

Liput: Kaksi päivää alk. 48€, perjantai alk. 22€, lauantai alk. 26€. Myynnissä myös lauantain yhdistelmälippu St. Michel Summerfestiin ja St. Michel raveihin alk. 36€.

Myyntiin tulee torstaina myös erilaisia VIP-paketteja.

Lipunmyynti www.kattaasavon.fiwww.lippu.fi TO 11.6.2015.

Haastattelut ja lisätiedot:

Provents Finland Oy
Jukka Holmstedt, jukka.holmstedt@gmail.com
0505377661

ME-jahti