ME-jahti

St Michel viikonloppuna Mikkelissä järjestetään myös uusi St. Michel Summerfest

Mikkeli saa uuden kesäfestivaalin kun St Michel -ravien aikaan 17.-18. heinäkuuta Mikkelin torille pystytettävässä ja yli kaksituhatta ihmistä vetävässä jättiteltassa järjestetään kaksipäiväinen St. Michel Summerfest.

Jättiteltan lavalla nähdään 17.7. perjantaina ruotsalainen Basic Element, kotimaiset Teflon Brothers, JVG ja paikalliset Ysäridisco DJ Harald ja ensimmäisen isomman keikkansa tekevä Ilari.

Lauantaina jättiteltan lavan valtaavat kesällä harvoin festivaalilavoilla nähtävä Mikko Leppilampi Band, juuri uuden ”Kahvimaito”-singlen julkaissut Arttu Wiskari ja nostalgianälän varmasti sammuttava Ressu Redfordin ja Jussi Rainion (Neon2) yhteisshow. Lauantaina bilemusiikeista vastaa jo perjantailta tuttu DJ Harald, mutta tällä kertaa Retrodiscon muodossa.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä St. Michel Festival sai alkunsa keväällä kun jo muutaman vuoden yhteistyötä tehneet Mikkelin Ravirata Oy:n toimitusjohtaja Kari Tiainen ja Mikkelin Jurassic Rockista tuttu Jukka Holmstedt päättivät, että raviviikonlopulle on saatava myös musiikkitapahtuma.

– Kari otti minuun yhteyttä keväällä ja kysyi kiinnostusta lähteä ideoimaan ja kehittämään St Michel -ravien ympärille varteenotettavaa musiikkitapahtumaa. Meille molemmille oli heti alusta asti selvää, että tapahtumaa ei rakenneta vain yhdelle vuodelle vaan tavoitteena on tehdä tästä jokavuotinen perinne. Muutaman vuoden pienempi muotoinen yhteistyö helpotti asian viemistä eteenpäin ja näin ollen päätin sitten omien yhtiökumppaneideni kanssa Provents Finland Oy:ssä, että tämä otetaan haltuun ja tehdään Mikkeliin paljon kaivattu uusi kesätapahtuma.

– Onhan tämä meillekin hienoa, kun saadaan yhteistyössä kokeneen tekijän kanssa oheistapahtuma St Michel –vieraille. Ja vieläpä keskelle kaupunkia. Ravivierailla on taas iltatapahtuma, jossa voi tavata muita ravivieraita myös ravien jälkeen. St Michel vauhtiviikonloppu alkaa nyt siis perjantaina torilla nähtävillä raveilla ja heti perään jatketaan festarimeiningillä, Kari Tiainen iloitsee.

St. Michel Summerfestin järjestävät Provents Finland Oy yhteistyössä Osuuskauppa Suur-Savon ja Mikkelin Ravirata Oy:n kanssa.

Tapahtuman liput tulevat myyntiin tämän viikon torstaina 11.6.

Liput: Kaksi päivää alk. 48€, perjantai alk. 22€, lauantai alk. 26€. Myynnissä myös lauantain yhdistelmälippu St. Michel Summerfestiin ja St. Michel raveihin alk. 36€.

Myyntiin tulee torstaina myös erilaisia VIP-paketteja.

Lipunmyynti www.kattaasavon.fiwww.lippu.fi TO 11.6.2015.

Haastattelut ja lisätiedot:

Provents Finland Oy
Jukka Holmstedt, [email protected]
0505377661

ME-jahti