ME-jahti

St Michel –viikonloppu täynnä ohjelmaa lapsille

St Michel -vauhtiviikonloppua vietetään Mikkelissä 13.-14.7.2024. Tapahtumaviikonloppuna on Mikkelin raviradalla runsaasti ohjelmaa ja tekemistä erityisesti lapsille molempina päivinä klo 12-16. St Michel -raveihin on alle 12 – vuotiaille vapaa pääsy.

Lastenalueella paikalla ovat Mikkelin raviradan Ravikoulun supersuosittu Muumi-poni sekä Kimi-hevonen rapsuteltavina. Molempia tähtiä saa myös vapaasti kuvata. Tarjolla on lisäksi talutusratsastusta erikseen vahvistettavina aikoina sekä kepparirata.

Lasten kulttuurikeskus Vekkula toteuttaa Seikkailuradan, jonka suorittamisesta osallistujat saavat diplomin. Lisäksi tarjolla on mm. kasvomaalausta sekä Kamu-kissan väritystehtävä.

Saimaa Stadiumin SuperCorner -elämyspuisto tarjoaa jännittäviä hetkiä ja monipuolista tekemistä kaikenikäisille. SuperCorner on avoinna lauantaina ja sunnuntaina klo 11-18 ja St Michel -viikonloppuna päiväliput tarjoushintaan 15 €/hlö.  

Lauantaina sekä sunnuntaina ravataan kaksi ponilähtöä ennen päivän ensimmäistä ravihevosten lähtöä. St Michel 13.-14.7.2024 pääsyliput ja lippukategoriat sivustomme lippukaupassa.

ME-jahti