ME-jahti

St Michel Summerfest palaa kovalla kattauksella

St Michel-ravien aikaan Mikkelin torilla järjestettävän kaupunkifestivaalin tähtikarttaan kuuluu nimekkäitä esiintyjiä monia hittejä takoneesta Popedasta, musiikkivideollaan huomiota herättäneeseen Pete Parkkoseen 움직이는 배경화면 윈도우10 다운로드.
Osuuskauppa Suur-Savon matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Kai Nurmi kertoo, että yllätyksiäkin on Summerfestiin luvassa.

Mitä uutta voimme odottaa tälle vuodelle 3 sweep download?
– Esiintyjät ovat tänä vuonna nimekkäämpiä kuin aiemmin. Festivaalialue pysyy tänä vuonna samana, sen sijaan vip-palveluihin on tänä vuonna panostettu 다운로드. Vip-lipun haltiat pääsevät omaan vip-ruokailuun Frans & Michelleen ja heille on festivaalialueella oma lounge-tyyppinen tila ja siellä pöytiintarjoilu 극비수사. Vip-liput tulevat myyntiin huhtikuussa, Nurmi kertoo.

Tänä vuonna lipunmyynti alkoi ensimmäistä kertaa heti kun artistit oli julkistettu 다운로드. Esimakua kesästä voi hakea jo pitkäperjantaina Prismassa järjestettävästä promotapahtumasta. Paikan päällä pystyy ostamaan lippuja ja valokuvauttamaan itsensä pahvitaustaa vasten Eppu Normaalin jäsenenä 다운로드.

Liput voit ostaa tästä 다운로드. Vip-lippujen myynti alkaa huhtikuussa.
Tapahtuma on k-18

ME-jahti