ME-jahti

St Michel osallistujat – kutsuja ja spekulaatioita

St Michelin säännöt sallivat kahdeksan hevosen asettua lähtöauton siivekkeiden taakse. Paikoista neljä on jo täytetty.

Womanizerin lisäksi kotiradan Maxwell Mayday saa tulla puolustamaan viime vuoden voittoaan. Italialaishevonen Nesta Effe kiitti kutsusta kevään huikeiden suoritusten jälkeen ja mukana on myös Petri Puron valmennustallin Edward Ale, joka pysyi ikäluokkalähdöissä parhaiten Brad de Veluwen vauhdissa mukana ja on kehittynyt viisivuotiaana avoimen tason lupaukseksi. Edward Ale tuo myös paikallista väriä lähtöön, sillä sen taustalta löytyvät mäntyharjulainen kasvattaja ja lappeenrantalainen omistaja.

Spekulaatioissa on ollut mukana paljon muitakin nimiä. Elitloppet-voittaja Naharin taustavoimien kanssa on keskusteltu, ja vahvimmin mukana on Copenhagen Cupin pari viikkoa sitten voittanut Mr Picolit Åke Svanstedtin valmennustallista.

”Mr Picolit kilpailee ensin 29.6. Eskilstunassa ja sen jälkeen varmistuu matkaako se Mikkeliin”, raviradan toimitusjohtaja Kari Tiainen kertoo.
”Myös Robert Bergin kanssa on oltu puheissa Naharin osallistumisesta. Valmentaja ei ole vielä tehnyt päätöstä, mutta samana viikonloppuna juostava Årjängin maili on heitä lähempänä. Nahar olisi kyllä erittäin mieluinen hevonen kaikin puolin, joten toivotaan heidän kallistuvan meidän puoleemme, Mikkelin raviradan toimitusjohtaja Kari Tiainen miettii.

”Kova ja mielenkiintoinen lähtö saadaan varmasti aikaiseksi. Seuraamme nyt mielenkiinnolla Pohjois-Euroopan nopeimpien hevosten lähitulevaisuuden edesottamuksia”, Tiainen kertoo.

Ovet auki Brad De Veluwelle

Lisäksi ennakkolistalta puuttuu vielä Suomen tämän hetken ykköshevonen Brad de Veluwe, joka ei ole antanut vastausta kutsuun.
”Tuomas Korvenojan vastauksen saamme Suur-Hollola-Ajon jälkeen, mutta uskomme vahvasti sen olevan mukana 14.7. lähtöauton takana. Sille pidetään tietenkin paikkaa auki ihan viimeiseen asti”, Mikkelin raviradan toimitusjohtaja Tiainen lupaa.

Lisätietoja: Kari Tiainen, Mikkelin raviradan toimitusjohtaja
[email protected]
puh. 0500 493 760

 

ME-jahti