ME-jahti

St Michel ja Saimaa Stadiumi yhteistyöhön – hevosalan messut 14.-15.7.

Mikkelin kesän suurtapahtuma St Michel –ravit saa rinnalleen uuden messutapahtuman. Maaliskuussa avattava Saimaa Stadiumi mahdollistaa uusien St Michel -hevos- ja urheilumessujen järjestämisen ravien yhteyteen. Messuilla on tarjolla kaikkea hevosten hoitoon, terveyteen ja ylläpitoon liittyvää. Tapahtuman tietoiskut ja luennot tuovat lisää ammatillista sisältöä tapahtumaan. Kaikki hevosista, hevosten hoidosta, hevosurheilusta tai -harrastuksesta kiinnostuneet löytävät tapahtumasta koettavaa ja nähtävää.

”St Michel –ravit kokoavat Mikkeliin yli 25 000 ravikävijää. Haluamme lisätarjontaa tapahtuman yhteyteen, jotta yhä useammalla olisi syy lähteä Mikkeliin ja St Micheliin. Kaksipäiväiseen tapahtumaan messut ovat hyvä lisä ja tarjoavat koettavaa kaikille hevosista kiinnostuneille. Haluamme toisaalta esitellä raviradan upeat oheispuitteet eli Saimaa Stadiumin ravi- ja hevosväelle heti uutuuttaan. Ja toisaalta saada hevosväkeä laajemminkin tapahtumaan”, toteaa Mikkelin Raviradan toimitusjohtaja Kari Tiainen.

Liikunta ja hyvinvointi ovat Saimaa Stadiumin kulmakivet. St Michel –messut esitteleekin hevosten ja hevosurheilun lisäksi myös muuta urheilu- ja liikuntatoimintaa.
”Saimaa Stadiumi on ainutlaatuinen elämysten areena, joka nyt järjestettävien messujen kautta avautuu myös raviväelle”, kertoo Saimaa Stadiumin toimitusjohtaja Timo Welsby.

St Michel –messujen käytännön järjestelyistä vastaa FKS-Tapahtumat Oy.
”Mikkeli on kasvavana tapahtumakaupunkina erittäin mielenkiintoinen ja Saimaa Stadiumin avautumisen myötä suurempien tapahtumien järjestämiselle löytyy erinomaiset tilat”, kommentoi toimitusjohtaja Marko Toivakka.

Messut lyhyesti:

• Saimaa Stadiumilla 14.-15.7.2018.

• Pääsyliput: lauantaina 15,- ja sunnuntaina 20,-. Samalla lipulla myös St Michel -raveihin. Alle 16-vuotiaille vapaa pääsy.

• Tapahtuman järjestää Mikkelin Ravirata Oy, yhteistyössä Saimaa Stadiumi Oy:n ja FKS-Tapahtumat Oy:n kanssa

ME-jahti