ME-jahti

St Michel ja Saimaa Stadiumi yhteistyöhön – hevosalan messut 14.-15.7.

Mikkelin kesän suurtapahtuma St Michel –ravit saa rinnalleen uuden messutapahtuman 그들이사는세상 다운로드. Maaliskuussa avattava Saimaa Stadiumi mahdollistaa uusien St Michel -hevos- ja urheilumessujen järjestämisen ravien yhteyteen. Messuilla on tarjolla kaikkea hevosten hoitoon, terveyteen ja ylläpitoon liittyvää 다운로드. Tapahtuman tietoiskut ja luennot tuovat lisää ammatillista sisältöä tapahtumaan. Kaikki hevosista, hevosten hoidosta, hevosurheilusta tai -harrastuksesta kiinnostuneet löytävät tapahtumasta koettavaa ja nähtävää 다운로드.

”St Michel –ravit kokoavat Mikkeliin yli 25 000 ravikävijää. Haluamme lisätarjontaa tapahtuman yhteyteen, jotta yhä useammalla olisi syy lähteä Mikkeliin ja St Micheliin 멜론 무제한. Kaksipäiväiseen tapahtumaan messut ovat hyvä lisä ja tarjoavat koettavaa kaikille hevosista kiinnostuneille. Haluamme toisaalta esitellä raviradan upeat oheispuitteet eli Saimaa Stadiumin ravi- ja hevosväelle heti uutuuttaan 다운로드. Ja toisaalta saada hevosväkeä laajemminkin tapahtumaan”, toteaa Mikkelin Raviradan toimitusjohtaja Kari Tiainen.

Liikunta ja hyvinvointi ovat Saimaa Stadiumin kulmakivet 네이버 지도. St Michel –messut esitteleekin hevosten ja hevosurheilun lisäksi myös muuta urheilu- ja liikuntatoimintaa.
”Saimaa Stadiumi on ainutlaatuinen elämysten areena, joka nyt järjestettävien messujen kautta avautuu myös raviväelle”, kertoo Saimaa Stadiumin toimitusjohtaja Timo Welsby 휴먼매직체 다운로드.

St Michel –messujen käytännön järjestelyistä vastaa FKS-Tapahtumat Oy.
”Mikkeli on kasvavana tapahtumakaupunkina erittäin mielenkiintoinen ja Saimaa Stadiumin avautumisen myötä suurempien tapahtumien järjestämiselle löytyy erinomaiset tilat”, kommentoi toimitusjohtaja Marko Toivakka 다운로드.

Messut lyhyesti:

• Saimaa Stadiumilla 14.-15.7.2018.

• Pääsyliput: lauantaina 15,- ja sunnuntaina 20,-. Samalla lipulla myös St Michel -raveihin 다운로드. Alle 16-vuotiaille vapaa pääsy.

• Tapahtuman järjestää Mikkelin Ravirata Oy, yhteistyössä Saimaa Stadiumi Oy:n ja FKS-Tapahtumat Oy:n kanssa

ME-jahti