ME-jahti

St Michel -ajossa ja Suurmestaruudessa maukkaat asetelmat

Kesän vauhtijuhla on käsillä, kun St Michel -viikonloppu tarjoaa huippuraviurheilua tuutin täydeltä 15.-16. heinäkuuta. Sunnuntain huipentavassa St Michel -ajossa Örjan Kihlströmin ajama ruotsalaistähti Hail Mary on suosikki yhdessä italialaisen Bengurion Jetin (kuvassa) kanssa, mutta paremman lähtöpaikan saanut suomalaistoivo Hierro Bokokaan ei ole ulkona kärkikuvioista. Mitä tekee puolustava voittaja Run For Royalty?
Voittajaa odottaa Mikkelissä 80 000 euron lisäksi 10 000 euron bonus, mikäli rataennätys rikkoutuu. Tällä hetkellä se on 1.08,9.

Eugen Pylvänäisen muistoajossa kotimaan nelivuotiskärkeen kuuluvan Corazon Combon testaavat kansainväliset vieraat S.I.P. ja Don’t Say Gar. Ensin mainittu on Pohjoismaissa vielä tuntematon nimi, mutta ravannut Pohjois-Amerikassa jo viime vuonna huippuvauhtia.
Sunnuntain kohokohtiin lukeutuu myös suomenhevosten Varsakunkku-finaali, jossa voitosta mittelevät mm. kotiradan Wertti ja Rekilammen Sauli.

Evartti, Parvelan Retu ja H.V. Tuuri lauantain tähtinä

Lauantaina katseet kiinnittyvät eritoten Suurmestaruusajoon, jossa kovimmat suomenhevosnimet pääsevät matkaan huippupaikoilta. Evartti ja puolustava mestari Parvelan Retu ovat tuttu taistelupari, mutta H.V. Tuuri on kiilannut kesällä takaisin mukaan rodun kärkimatsiin. Sään suosiessa kauden ensimmäinen 1.20-rajan alitus nähtäneen Mikkelissä.

Ravitapahtumat alkavat ponilähdöillä sekä lauantaina että sunnuntaina klo 12. Hevosvoimat päästetään valloilleen klo 13.

Hienotasoisen raviurheilun ohella St Michel -viikonloppuun kuuluu myös kovan luokan musiikkikattaus. Klo 12 starttaavissa jäähallikonserteissa esiintyvät lauantaina Benjamin ja sunnuntaina Maustetytöt. Arja Saijonmaa konsertoi Mikaelissa lauantaina klo 19.30.

Jäähallikonsertit sisältyvät ravilippuun. Lippuja pääset hankkimaan sivun oikean reunan linkistä. Arja Saijonmaan konsertin liput myy lippu.fi

kuva: Maisa Hyttinen

ME-jahti