ME-jahti

Salamakypärät starttaavat St Michel -raveissa sunnuntaina


Iivari Nurminen tuuletti Salamakypärät-voittoa vuosi sitten Silentin rattailla 다운로드.

 

Salamakypärien seitsemäs osalähtö ajetaan St Michel –raveissa sunnuntaina 21. heinäkuuta. Juvalaisella Ayse Könecillä ja mikkeliläisellä Toni Ripatilla on suurkilpailussa kotikenttäetu 다운로드.

”Kotiradalla kilpailemisessa on aina oma viehätyksensä. Meille mikkeliläisille St Michel on ehdottomasti kesän ykkösjuttu. Olisihan se aika hienoa voittaa siellä”, pohtii Toni Ripatti 단간론파 어나더 다운로드. Hän osallistui Mikkelin suurkilpailuun ensimmäistä kertaa viime vuonna.

Kaisa Tupamäki-Kukkamon tallilla työskentelevä ohjastaja on nyt neljättä kertaa mukana Salamakypärien riveissä 초대장 다운로드. Kuuden osalähdön jälkeen hän on kilpailusarjan pistetaulukon sijalla kuusi.

”Alku oli tänä vuonna vähän turhan tasainen, mutta toivottavasti sijoitusta saataisiin nyt vähän nostettua 포즈북 다운로드. Tavoitteena olisi olla kolmen parhaan joukossa kauden lopussa”, Ripatti kertoo. Pahimmaksi kilpakumppanikseen hän nimeää Arna Ruohomäen, joka onkin tällä hetkellä Salamakypärien pistetaulukon kärjessä 다운로드.

Sunnuntaina Ripatin ajettavana on 7-vuotias ori Mr Dave – sama hevonen, jonka hän ohjasti St Michel -viikonloppuna viime vuonna neljänneksi gamefront. Ohjastaja on ajokkiinsa tyytyväinen. ”Olen ajanut sillä nyt muutamia kertoja kilpaa. Se on todella rehti hevonen, jolle kelpaa mikä tahansa juoksupaikka.”

Ripatti lähtee sunnuntaina kotiradalleen kovin odotuksin 데바데 다운로드. ”Hevonen on hyvässä kunnossa ja meillä on hyvä lähtöpaikka, joten kärkisijoista lähdemme taistelemaan.”

Salamakypärät ajavat St Michel –ravien sunnuntain kolmannessa lähdössä klo 13.48 다운로드.

 

Salamakypärien pistetilanne kuudennen osalähdön jälkeen:

 

1. Arna Ruohomäki, 66 pistettä

2 다운로드. Taneli Säde, 60

3. Olli-Pekka Holopainen, 55

4. Iivari Nurminen, 44

5. Anette Antti-Roiko, 40

6. Toni Ripatti, 38

7. Niko Riekkinen, 37

8. Niki Finnström, 34

9. Kimi Pesonen, 33

10. Niko Huuskola, 29

11. Riku M Lindgren, 24

12. Ayse Könec, 21

 

Hippoksen tiedote

ME-jahti