ME-jahti

Reima Kuisla: ”D.D.’s Hitman menee Mikkelissä 08-ajan”

Ensimmäisenä hevosena St Michel -ajoon kutsuttu D.D.’s Hitman saapuu heinäkuussa Mikkeliin mikäli hevosella on kaikki kunnossa, vahvisti oriin omistaja Reima Kuisla Mikkelin raviradalle tänään 기술자들. Elitloppet-finaaliin selviytynyt, mutta siinä häirityksi tullut D.D.’s Hitman on omistajansa mukaan palautunut Solvallan kisoista hyvin.
”Ruokahalut sillä ovat vain lisääntyneet sen jälkeen 다운로드. Ohjastaja Ulf Ohlssonkin sanoi että hevonen oli toiseen hiittiin vain paremman tuntuinen.”
Seuraavaksi suomalaisori nähdään reilun viikon kuluttua Oslo Grand Prix’ssa 최신 곰 플레이어 다운로드. Ennen St Michel -ajoa se saa pitää ansaitun, pienen huilin ollakseen siellä taas parhaassa iskussaan.

”1.08-alkuiseen tulokseen se Mikkelissä pystyy jos kaikki on olosuhteita ja matkavauhtia myöten kohdallaan 다운로드. Varennen rataennätys 1.09,3 kaatuu silloin”, Kuisla täräyttää.
St Michel -ajon voitto olisi omistajalle erityisen tärkeä.

”Olen voittanut kaikki muut Suomen suurkilpailut, mutta St Michel -ajoa en ole nimellisesti vielä voittanut 다운로드. Guenoson olin myynyt ennen St Michel -voittoa, mutta sain kyllä palkintorahoista 40 prosenttia.”

St Michel -ravit Mikkelissä 15.-16. heinäkuuta 다운로드.

Liput tapahtumaan tästä!

 

dds_hitman9

 

ME-jahti