ME-jahti

Reima Kuisla: ”D.D.’s Hitman menee Mikkelissä 08-ajan”

Ensimmäisenä hevosena St Michel -ajoon kutsuttu D.D.’s Hitman saapuu heinäkuussa Mikkeliin mikäli hevosella on kaikki kunnossa, vahvisti oriin omistaja Reima Kuisla Mikkelin raviradalle tänään. Elitloppet-finaaliin selviytynyt, mutta siinä häirityksi tullut D.D.’s Hitman on omistajansa mukaan palautunut Solvallan kisoista hyvin.
”Ruokahalut sillä ovat vain lisääntyneet sen jälkeen. Ohjastaja Ulf Ohlssonkin sanoi että hevonen oli toiseen hiittiin vain paremman tuntuinen.”
Seuraavaksi suomalaisori nähdään reilun viikon kuluttua Oslo Grand Prix’ssa. Ennen St Michel -ajoa se saa pitää ansaitun, pienen huilin ollakseen siellä taas parhaassa iskussaan.

”1.08-alkuiseen tulokseen se Mikkelissä pystyy jos kaikki on olosuhteita ja matkavauhtia myöten kohdallaan. Varennen rataennätys 1.09,3 kaatuu silloin”, Kuisla täräyttää.
St Michel -ajon voitto olisi omistajalle erityisen tärkeä.

”Olen voittanut kaikki muut Suomen suurkilpailut, mutta St Michel -ajoa en ole nimellisesti vielä voittanut. Guenoson olin myynyt ennen St Michel -voittoa, mutta sain kyllä palkintorahoista 40 prosenttia.”

St Michel -ravit Mikkelissä 15.-16. heinäkuuta.

Liput tapahtumaan tästä!

 

dds_hitman9

 

ME-jahti