ME-jahti

Pauliina Rundgren Handicraftsilta kunniapalkinnot

St Michel viikonlopun kaikki lähtövoittajat saavat mukaansa Pauliina Rungren Handicraftsin valmistamat hevostaulun, joka on valmistettu tilaustyönä ainoastaan St Micheleitä varten. LVI Vallo St Michel-lähdön osallistujat saavat taulunsa muistoksi osallistumisesta vieläpä hevosen nimen kera.

”Idea kunniapalkinnosta sai alkunsa jo viime vuoden Kuninkuusraveissa. Silloin tahdottiin taulu, jonka kuva-aiheena luonnollisesti hevoset. Kuva-aihe mukailtiin Kuninkuusravien logosta ja värimaailmasta. Tämän vuoden St Michel raveihin tahdottiin sama palkinto, mutta värimaailman osalta muokattuna”, designtaiteilija Pauliina Rundgren kertoo.

Kunniapalkinnot eivät ole pelkästään suunniteltu Mikkelissä, vaan ne on myös valmistettu Pauliina Rundgren Handicraftsin tehtailla Mikkelin kenkäverossa.

”Kunniapalkinnot emaloidaan käsityönä Mikkelissä. Minusta on erityisen hienoa, kun arvostetaan omaa lähialueosaamista”, Rundgren sanoo.

Rundgren ei pääse itse paikan päälle St Micheleihin, sillä heinäkuu on verstasmyymälän kiireisintä sesonkiaikaa.

”Mikkelin raviradalla on kuitenkin oma sijansa sydämessäni, sillä olen nuorena ollut useammankin vuoden ajan Toto -luukulla töissä ja siivoamassa urheiluseuran talkooporukalla ulkotiloja St Micheleiden jälkeen. Voisi kaiketi ajatella, että jokin ympyrä näin sulkeutuu”

ME-jahti