ME-jahti

Next Direction tähtää neljännen kerran St Micheliin

Leppävirran ruuna Next Direction on ollut St Michel -ajon kotimainen ykkösnimi kolmen viime vuoden ajan 레벨업하는 무신님. Toissa vuonna se ravasi kuin hurmiossa Mikkelin uuden rataennätyksen ja absoluuttisen Suomen ennätyksen 1.08,9 antamatta muille mahdollisuuksia. Vuotta aiemmin tuli kakkossija Makethemarkin takana, viime kesänä edelle jäi vain ilmiömäinen ranskalainen Face Time Bourbon Deviantart download.

Tällä alkukaudella ei ole nähty vielä tulosten valossa parasta Next Directionia, mutta valmentaja ei ole silti huolestunut. Talven kavio-ongelmat heijastuivat pariin ensimmäiseen kilpailuun, mutta Porissa hevonen kiri jo mallikkaasti 다운로드. Viime sunnuntain Finlandia-ajossa sijoitus oli seitsemäs, mutta juoksukaan ei lopun osalta mennyt aivan putkeen.

– Viime startti meni vähän pieleen, mutta kyllä hevonen minusta hyvässä kunnossa on 요코하마 지도 다운로드. Ouluun mennään seuraavaksi ja se kisa näyttää missä mennään kotimaan tasolla. Siellä pitäisi pystyä homma hoitamaan, valmentaja Timo Hulkkonen näkee 다운로드.

Tähtäin on asetettu tänäkin kesänä St Michel -ajoon heinäkuun puoliväliin.

– Mikkeli on ensimmäisenä mielessä, koitetaan katsoa sopivia lähtöjä sitä ennen 다운로드. Nehän on hienoimmat kisat olleet, vaikka viime vuonna tuntuikin, että ollaan voittajan kanssa eri sarjassa, Hulkkonen sanoo.

 

St Michel -viikonlopun 16.-17 기술자들. heinäkuuta lippujen ennakkomyynti on käynnissä. Hanki omasi sivun oikean reunan linkistä!

 

 

Kuvassa Next Direction voittaa St Michel-ajon vuonna 2020 (kuva: Hippos / Ida Laine) 템포러리 다운로드.

ME-jahti