ME-jahti

Nesta Effe ME-bonuksen kimppuun St Michelissä

Ravikevään suurkilpailut Suomessa vakuuttavasti nimiinsä vienyt Nesta Effe on saanut Mikkelin raviradalta kutsun heinäkuussa ravattavaan St Michel -lähtöön 버즈 나무. Valmentaja Holger Ehlert kiitti kutsusta ja ilmoitti kilpailun sopivan oikein hyvin italialaisoriin keskikesän ohjelmaan. Urallaan 950 000 euroa voittanut Nesta Effe on ravannut maililla ennätyksen 10,9a, joka syntyi lauantain Finlandia-Ajossa cisco packet tracer 7.0 다운로드.

St Michel -lähdön ykköspalkinto on 70 000 euroa ja tänä vuonna maksetaan lisäksi 40 000 euron bonus voimassa olevan maailmanennätyksen rikkomisesta 다운로드.

St Michel oli merkitty Nesta Effen kilpailukalenteriin

Hevosen  saama kutsu St Micheliin ei varmasti tullut yllätyksenä, mutta taustavoimille se oli odotettu asia 다운로드. ”Olemme otettuja saamastamme kutsusta, sillä St Michelin kohdalla on ollut merkki hevosen kilpailukalenterissa jo pitkään”, valmentajan suomalaisvaimo Anne Ehlert tunnustaa 다운로드. ”Nesta Effen ehdoilla kuitenkin mennään ja jokainen lähtö juostaan yksi kerrallaan”.

”Olemme kuulleet Mikkelin kilpailuista paljon hyvää, mutta emme ole aikaisemmin päässeet osallistumaan päälähtöön 아틀란 다운로드. Nyt kun on mahdollisuus, tulemme oikein mielellämme mukaan”, Ehlert sanoo.

Seuraavaksi  Nesta Effe on viivalla kahden viikon päästä Oslossa juostavassa Oslo Grand Prix-lähdössä 아이작 갓 모드 다운로드. Nesta Effe on kutsuttu myös Tukholman suureen Elitloppetiin, joka ravataan toukokuun lopulla.

Kutsuja jaetaan pitkin kevättä

Mikkelin raviradalla ollaan syystäkin tyytyväisiä Nesta Effen taustavoimien valintaan 유튜브 1440p 다운로드. ”Nesta Effe on Brad de Veluwen lisäksi ainoa St Micheliin kutsun saanut hevonen. On hienoa saada mukaan hevonen, josta kaikki muutkin suurkilpailuja järjestävät raviradat ovat kiinnostuneita”, raviradan toimitusjohtaja  Kari Tiainen iloitsee 다운로드.

Mikkelissä seurataan nyt ahkerasti kansainvälisiä suurkilpailuja ja muita huippulähtöjä. Kutsuja annetaan aina, kun sopivia hevosia ilmaantuu 다운로드. ”Tavoitteena on saada ryhmä mielenkiintoisia maililla viihtyviä hevosia kasaan. Meillä on muutama muukin hevonen kiikarissa ja niistä tiedotetaan heti, kun taustavoimien kanssa on keskusteltu. Vahva suomalaispanos on meille myös tärkeä asia. Lisäksi Maxwell Mayday on viime vuoden voittajana itse oikeutettu osallistuja lähtöön. ”

Lisätietoja: Mikkelin raviradan toimitusjohtaja Kari Tiainen p. 0500-493760

 

ME-jahti