ME-jahti

Mikkelin raviradalla kamppailevat hevosten lisäksi myös Pokémonit

Viime viikolla julkaistiin yksi vuoden odotetuimmista mobiilipeleistä, Pokémon Go, joka on kerännyt maailmanlaajuisen suosion. Se on ladatumpi kuin Tinder ja suositumpi kuin Twitter. Aiemmilta vuosikymmeniltä tutut Pokémonit on tuotu kaduille, puistoihin, rannoille – ja raviradoille.

Pelin ideana on kerätä kaikki pokemonit ja taistella omilla otuksillaan muiden pokemoneja vastaan. Pelaaminen ei onnistu kotona sohvalla makoillessa, vaan kerätäkseen kaikki pokemonit täytyy oikeasti lähteä ulos.

Pokemon Go hyödyntää puhelimen paikannus- sekä kamerasovelluksia ja näyttää pelaajan sijainnin Google-kartalla. Liikkumalla oikeassa maailmassa pelaaja liikkuu myös pelin kartalla. Eri ympäristöistä löytyy erilaisia pokemoneja, joten jos haluaa esimerkiksi vesipokemonin, kannattaa suunnata järvelle tai merelle. Kotona makaamalla ei voi toteuttaa pelin slogania – Gotta catch them all!

Pokemonien keräämisen lisäksi pelaajat liittyvät toistensa kanssa tiimeihin ja taistelevat tiiminsä kanssa gymien eli salien hallinnasta. Gymit sijaitsevat yleensä julkisilla paikoilla, kuten kirkoissa, Sibelius-monumentilla ja Mikkelin raviradan takapihalla jäähallissa.

Mikkelin raviradalla järjeestetään viikonloppuna St Michel, jossa huippuravurit kohtaavat nopealla kaviouralla. Halusit sitten kerätä pokemoneja, taistella jäähallin gymin hallinnasta tai ihastella parhaita raviurheilijoita, Mikkelin ravirata toivottaa kaikki pokemonfanit ja raviurheilufanit lämpimästi tervetulleiksi!

ME-jahti