ME-jahti

Mikkelin raviradalla kamppailevat hevosten lisäksi myös Pokémonit

Viime viikolla julkaistiin yksi vuoden odotetuimmista mobiilipeleistä, Pokémon Go, joka on kerännyt maailmanlaajuisen suosion. Se on ladatumpi kuin Tinder ja suositumpi kuin Twitter 다운로드. Aiemmilta vuosikymmeniltä tutut Pokémonit on tuotu kaduille, puistoihin, rannoille – ja raviradoille.

Pelin ideana on kerätä kaikki pokemonit ja taistella omilla otuksillaan muiden pokemoneja vastaan 다운로드. Pelaaminen ei onnistu kotona sohvalla makoillessa, vaan kerätäkseen kaikki pokemonit täytyy oikeasti lähteä ulos.

Pokemon Go hyödyntää puhelimen paikannus- sekä kamerasovelluksia ja näyttää pelaajan sijainnin Google-kartalla 다운로드. Liikkumalla oikeassa maailmassa pelaaja liikkuu myös pelin kartalla. Eri ympäristöistä löytyy erilaisia pokemoneja, joten jos haluaa esimerkiksi vesipokemonin, kannattaa suunnata järvelle tai merelle 다운로드. Kotona makaamalla ei voi toteuttaa pelin slogania – Gotta catch them all!

Pokemonien keräämisen lisäksi pelaajat liittyvät toistensa kanssa tiimeihin ja taistelevat tiiminsä kanssa gymien eli salien hallinnasta 다운로드. Gymit sijaitsevat yleensä julkisilla paikoilla, kuten kirkoissa, Sibelius-monumentilla ja Mikkelin raviradan takapihalla jäähallissa.

Mikkelin raviradalla järjeestetään viikonloppuna St Michel, jossa huippuravurit kohtaavat nopealla kaviouralla 무료 ppt 테마 다운로드. Halusit sitten kerätä pokemoneja, taistella jäähallin gymin hallinnasta tai ihastella parhaita raviurheilijoita, Mikkelin ravirata toivottaa kaikki pokemonfanit ja raviurheilufanit lämpimästi tervetulleiksi 웹 데이터 다운로드!

ME-jahti