ME-jahti

Mika Forss ohjasti ruotsalaistähti Reven d’Amourin St Michelin voittoon

nettitaustavoimat heppa

Mikkelissä ravatun vauhtimailin St Michelin 70 000 euron ykköspalkinnon voitti ruotsalainen Reven d´Amour, jonka ohjissa nähtiin Suomen ohjastajaliigan kärkinimi Mika Forss. Voittoaika huippuolosuhteissa oli 10,3a/1609m.

St Michelin matkavauhdista huolehti kilpailun suosikki Monster Drive, joka piti johtopaikan hallussaan avauspuolikkaan kovassa 07-vauhdissa ja vei ensimmäisen kierroksen 10,5-vauhtia. Päätöspuolikkaalla se joutui kuitenkin taipumaan neljänneksi, kun toisesta ulkoa loppukaarteessa hyökännyt Reven d´Amour porhalsi maalisuoralla voittoon ennen suomalaisia Surprise Lordia ja Super Fridoa.
”Juoksu onnistui hyvin ja jo 300 jäljellä tuntui, että voitamme St Michelin. Hevonen oli todella vahva ja voitto tuntuu ainakin yhtä lämpimältä kuin Mikkelin sää tänään”, ruotsalaisvoittajaa ajanut Mika Forss iloitsi.
”Tällaisen yleisön edessä oli hienoa voittaa. Forss ajoi todella taitavasti ja hevonen teki vahvan juoksun. Menestystä lähdimme Mikkelistä hakemaan ja valjakko teki hienon työn”, voittajan ruotsalaisvalmentaja Fredrik Larsson kiitti.
”Reven d´Amour on todella orimainen ja vahvatahtoinen hevonen, joka on juossut aina kovia lähtöjä.”
Nelivuotiaiden Eugen Pylvänäisen Muistoajon voitti odotetusti tähtiori Express Duo, joka juoksi kärkiparin takana toisella radalla ja kiri eleettömästi 10 000 euron voittoon tuloksella 11,8a. Suomenhevosten Tammatähdessä annettiin näyttöjä kahden viikon päästä ravattaviin Porin Kuninkuusraveihin, joiden päälähtöjen osallistujat valitaan tiistaina 22.7.  Viime hetken parhaat näytöt antoi Teemu Okkolinin valmentama Yllin Kyllin, joka voitti Tammatähden ajalla 22,5a ennen Mokomania ja Norikoa.
Ravipäivän tulokset
Lähtö videoarkistossa
Vapaasti käytettäviä valokuvia

ME-jahti