ME-jahti

Maailmantähtiä juhlavuoden St Micheliin

17.-18 다운로드. heinäkuuta Mikkelin huippunopealla uusitulla kaviouralla ravattava St Michel -viikonloppu saattaa olla tänä vuonna normaaliakin hulppeampi tapahtuma, sillä ennätysradan maine on myös maailman tämän hetken ykkösravurin, Face Time Bourbonin, taustajoukkojen tiedossa ja nämä ovat ilmaisseet vahvan kiinnostuksensa saapua heinäkuussa Suomeen 컴퓨터 장기 다운로드.

Ranskalais-italialaisen oriin koko ura on ollut lähestulkoon pelkkää voittokulkua ja se on saalistanut palkintorahoja jo yli 2,8 miljoonaa euroa Wowza download.

”Jo viime kesänä nopeutensa osoittanut kavioura kiinnostaa laajasti. Hienoa kuulla, että halutaan tulla rikkomaan ennätyksiä juuri Mikkeliin 레지스트리. Voi vain toivoa, että päästään järjestämään normaali St Michel ja päästään pian aloittamaan lipunmyynti 17.-18.7. viikonlopulle”, Mikkelin Ravirata Oy:n toimitusjohtaja Kari Tiainen sanoo 다운로드.

St Michel -ajoon ovat tulossa myös viime vuonna rataennätyksellä 1.08,9a kisan voittanut Suomen Next Direction sekä toukokuun lopussa Tukholmassa kovan tuloksen vaativalla juoksulla tehnyt vasta neljävuotias italialainen Bepi Bi 다운로드. Kilpailun voittajalle on luvassa 80.000 euroa ja uudesta rataennätyksestä lisäksi 10.000 euron bonus.

Lauantaina ajettavassa kylmäveristen Suumestaruusajossa on luvassa maailmanennätysjahti, sillä 20.000 euron ykköspalkinnolla ravattava kisa kuuluu norjalaisen Odd Heraklesin kilpailuohjelmaan 다운로드. Solvallassa sen kanssa saman huippuajan 1.18,6a ravannut H.V. Tuuri ja alkuvuoden kotimaisia lähtöjä täydellisesti hallinnut Puumalan ori Lissun Eerikki tarjoavat vieraalle kovan haasteen 다운로드. Legendaarisen Järvsöfaksin ME-tulos 1.17,9a täyttää tänä kesänä jo kuusitoista vuotta. Uudesta ennätyksestä on luvassa voittajalle 10.000 euron bonus virtualbox guest additions.

Huippuviikonlopun ohjelmassa ovat tuttuun tapaan myös neljävuotiaiden lämminveristen Eugen Pylvänäisen muistoajo, viisivuotiaiden suomenhevosten Varsakunkku-finaali sekä Tammatähti-lähdöt molemmille roduille 다운로드. Kolmella kilometrillä ajettavan St Michel Stayerin ykköspalkinto on nostettu tälle vuodelle 10.000 euroon.

St Michel -viikonlopun kilpailut alkavat molempina päivinä klo 13. Lipunmyynti alkaa, kun viranomaiset linjaavat mahdollisista yleisörajoituksista.

ME-jahti