ME-jahti

LVI Vallo Oy Mikkelin St Michel-ravitapahtuman pääyhteistyökumppaniksi

Mikkelin ravirata Oy ja talotekniikan palveluita tarjoava LVI Vallo Oy ovat allekirjoittaneet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen koskien St Michel –raviviikonlopun päälähtöä. LVI Vallon värit tulevat näkymään radalla ja St Michel lähdön voittajahevosen päälle asetettavassa voittoloimessa.
LVI Vallon taustavoimat ovat tuttu näky raviratojen voittajakehässä. Yritys on nimittäin yhteistyökumppanina noin 20 lähdössä vuosittain Suomen eri raviradoilla. Yrittäjät ovat olleet erittäin tyytyväisiä yrityksen saamaan näkyvyyteen. ”Yhteistyö raviratojen kanssa on ollut meille panostuksen arvoista. Olemme yllättyneitä, kun yrityksen nimi on opittu tuntemaan paremmin raviyhteistyön johdosta”, LVI Vallon toimitusjohtaja Jorma Vallo sanoo.
Raveista on tullut kiireiselle yrittäjäpariskunnalle myös tärkeä tapa rentoutua ja päästä irti arjesta. Usein raveihin mennään ystävien ja omien yhteistyökumppaneiden kanssa.

”St Michel -lähdön taustavoimiin lähdimme mukaan, koska Mikkelin viikonloppu on kaikista mukavin kesän ravitapahtumista. Mikkelin ravirata alueena toimii tapahtumassa hyvin ja on jännittävää, kun rata on nopea ja aina on mahdollisuus uusille ennätyksille, pariskunnan yhteisen yrityksen talouspäällikkönä toimiva Lea Hiltunen kertoo.

Myös Mikkelin raviradalla ollaan tyytyväisiä kumppanuuteen.

”Olemme todella iloisia, että LVI Vallo haluaa lähteä mukaan St Michelin taustajoukkoihin, raviradan toimitusjohtaja Kari Tiainen kertoo. Tarvitsemme vahvoja sponsoreita ja yrityksiä mukaan raviurheiluun ja St Michel -tapahtumaan.”

Lisätietoja:

Mikkelin raviradan toimitusjohtaja Kari Tiainen p. 0500-493760

LVI Vallon toimitusjohtaja Jorma Vallo p.0400 287 960

LVI Vallo Oy

LVI Vallo Oy on keskisuuri valtakunnallinen rakennusalan toimija. Yritys suorittaa asuin- ja liiketilojen, sekä teollisuuskohteiden lämpö-, vesi- ja ilmastointiurakointia uudiskohteisiin. Tarjoamme palveluitamme myös saneerauskohteisiin. Kokonaisprojektit sisältävät lämpö-, vesi- ja ilmastointi-urakoinnin, tarvikkeet, mittaukset, säädöt sekä työnjohto- ja valvontatehtävät. www.lvivallo.fi

ME-jahti