ME-jahti

Kolme ruotsalaistähteä mukaan St Micheliin

Vajaan kahden viikon kuluttua kilpailtava St Michel on saanut listoille kolme uutta ruotsalaishevosta. Tämän vuoden Elitloppet-finalisti Reven D’Amour, Reijo Liljdendahlin valmentama Monster Drive ja comebackin tehnyt Joke Face matkustavat kilpailemaan Mikkelin vauhtimailille, jonka voittaja ansaitsee 70 000 euroa 다운로드.

Nopena avaajana tunnettu Sweden Cup –finalisti Monster Drive tuo kisavauhtiin oman panoksensa heti lähtöauton irrotessa. Monster Drive on kilpaillut Suomessa aikaisemminkin 다운로드. Viime vuonna se sijoittui Finlandia-ajossa neljänneksi ja tämän vuoden Prix d´Etain Royalissa Seinäjoella kolmanneksi.

Elitloppettin finaliiin tänä vuonna päässyt ja siellä komeasti viidenneksi ravannut Reven d’Amour on vastannut myös Mikkelin kutsuun myöntävästi 감격 시대. Hevosta valmentaa Fredrik B Larsson.

Äärimmäisen lahjakas, mutta aikuisiällä ongelmista kärsinyt vuoden 2010 Ruotsin Derby-voittaja Joke Face tekaa vahvaa paluuta parrasvaloihin 겟아웃 한글자막. Oman mausteensa St Michelin etukäteisspekulointeihin tuo varmasti räväköistä otteistaan ja lausunnoistaan tunnettu Joke Facen valmentaja Lutfi Koljgini 다운로드. Oriin rattaille hyppää Mikkelissä yksi ruotsin ehdottomista kärkiohjastajista, Erik Adielsson.

”Mielenkiintoiset hevoset saatiin Ruotsista mukaan”, Mikkelin raviradan toimitusjohtaja Kari Tiainen kertoo 다운로드.

”Myöhemmin tällä viikolla tiedotetaan loput kutsutut ravurit ja St Michelin lopullinen lähtölista valmistuu maanantaina. Myös suomalaisedustus ratkeaa loppuviikosta.”

Mukana St Michelissä ovat myös Prix d´Etain Royalin voittaja Prussia ja Petri Salmelan tallin ässä Beer Summit 다운로드. Daniel Redenin tallin hevoset ovat sairastuneet ja tämän vuoksi aiemmin kutsuttu ja kutsun hyväksynyt Delicious U.S. joutuu jäämään kisasta pois 다운로드.

Lisätietoja,
Toimitusjohtaja
Mikkelin ravirata
Puh. 0500 493 760

St Michel 2014

St Michel Facebookissa

Median akkreditoituminen St Micheliin

ME-jahti