ME-jahti

Keskustelutilaisuus ravien ja rahapelaamisen tulevaisuudesta St Michel -lauantaina

Veikkaus järjestää yhteistyössä Suomen Hippoksen ja Mikkelin raviradan kanssa lauantaina 20.7. klo 12:30 – 14:00 keskustelutilaisuuden Raviurheilu ja rahapelaaminen tulevaisuudessa. Kaikille avoin keskustelutilaisuus järjestetään Saimaa Stadiumin aulassa Mikkelin raviradalla, joka isännöi St Michel -suurtapahtumaa.

”Toivomme että raviyleisö ja pelaajat osallistuvat aktiivisesti keskusteluun. Kriittiset kysymykset ovat tervetulleita. Vastaamassa on edustava joukko hevosalan huippuosaajia, joten nyt on hyvä paikka haastaa nykyisiä toimintamalleja. Olivat ne mallit sitten Veikkauksen, Suomen Hippoksen, raviurheilun tai -ratojen malleja”, muuttuvakertoimisen vedonlyönnin liiketoimintapäällikkö Petri Huikko kannustaa.

”Idea tilaisuudesta on lähtöisin Jarkko Litmaselta ja toivotaan että keskustelussa riittää väriä ja värinää ”Toto-Jaken” tyyliin. Kysymyksiä keskusteluun voi lähettää etukäteen Twitterissä #ravit2029 -aihetunnisteella.”

 

Tilaisuudessa ovat keskustelemassa

Janne Alanissi, ammattipelaaja

Elina Hirvonen, Forssan raviradan toiminnanjohtaja

Sami Kauhanen, Veikkaus, vedonlyönnin liiketoimintaryhmän johtaja

Vesa Mäkinen, Suomen Hippos ry, toimitusjohtaja

Markku Nieminen, ammattiravivalmentaja

Tuomo Pekonen, Suomen Hippos ry, kilpailupäällikkö

Markku Saastamoinen, Luonnonvarakeskus, erikoistutkija

 

Tilaisuuden juontavat TotoTV:stä tutut Jarkko Litmanen ja Antti Pylkkänen.

Raviurheilu ja rahapelaaminen tulevaisuudessa keskustelutilaisuus tulee tilaisuuden jälkeen tallenteena katsottavaksi veikkausmedia.fi -sivustolle.

 

Veikkauksen tiedote

ME-jahti