ME-jahti

Keskustelutilaisuus ravien ja rahapelaamisen tulevaisuudesta St Michel -lauantaina

Veikkaus järjestää yhteistyössä Suomen Hippoksen ja Mikkelin raviradan kanssa lauantaina 20.7. klo 12:30 – 14:00 keskustelutilaisuuden Raviurheilu ja rahapelaaminen tulevaisuudessa 무한도전 나vs나 다운로드. Kaikille avoin keskustelutilaisuus järjestetään Saimaa Stadiumin aulassa Mikkelin raviradalla, joka isännöi St Michel -suurtapahtumaa.

”Toivomme että raviyleisö ja pelaajat osallistuvat aktiivisesti keskusteluun 다운로드. Kriittiset kysymykset ovat tervetulleita. Vastaamassa on edustava joukko hevosalan huippuosaajia, joten nyt on hyvä paikka haastaa nykyisiä toimintamalleja 다운로드. Olivat ne mallit sitten Veikkauksen, Suomen Hippoksen, raviurheilun tai -ratojen malleja”, muuttuvakertoimisen vedonlyönnin liiketoimintapäällikkö Petri Huikko kannustaa 니코동 음원 다운로드.

”Idea tilaisuudesta on lähtöisin Jarkko Litmaselta ja toivotaan että keskustelussa riittää väriä ja värinää ”Toto-Jaken” tyyliin 다운로드. Kysymyksiä keskusteluun voi lähettää etukäteen Twitterissä #ravit2029 -aihetunnisteella.”

 

Tilaisuudessa ovat keskustelemassa

Janne Alanissi, ammattipelaaja

Elina Hirvonen, Forssan raviradan toiminnanjohtaja

Sami Kauhanen, Veikkaus, vedonlyönnin liiketoimintaryhmän johtaja

Vesa Mäkinen, Suomen Hippos ry, toimitusjohtaja

Markku Nieminen, ammattiravivalmentaja

Tuomo Pekonen, Suomen Hippos ry, kilpailupäällikkö

Markku Saastamoinen, Luonnonvarakeskus, erikoistutkija

 

Tilaisuuden juontavat TotoTV:stä tutut Jarkko Litmanen ja Antti Pylkkänen 다운로드.

Raviurheilu ja rahapelaaminen tulevaisuudessa keskustelutilaisuus tulee tilaisuuden jälkeen tallenteena katsottavaksi veikkausmedia.fi -sivustolle android sdk 다운로드.

 

Veikkauksen tiedote

ME-jahti