ME-jahti

Kansainvälistä väriä –Shaq Is Back ja Owen’s Club mukaan

Suomalaisen Harri Rantasen valmentama italialaisori Owen’s Club ja Elitloppetin karsintaan osallistunut ruotsalaisori Shaq is Back ovat seuraavat St Michelin lähtölistalle lisätyt hevoset. Tuulennopeaa Shaq Is Backia valmentaa ja ohjastaa Daniel Reden ja Owens Clubin rattaille hyppää Pietro Gubellini. Kuusi paikkaa kahdeksasta on nyt täytetty.

Owen’s Club valmis St Micheliin

Ruotsin Elitloppet-viikonloppuna Sweden Cupin nimiinsä hienolla 09,7 ajalla vienyt Owen’s Club pystyy valmentaja Harri Rantasen mukaan menemään mailin hyvänä päivänä todella lujaa.

–       Owen’s Club ei ollut parhaimmillaan Kymi GP:ssä ja syykin selvisi tähystyksessä, keuhkoputket olivat todella ärtyneet, Rantanen kertoo. Se sai heti lääkekuurin ja viimeisessä hiitissä se tuntui jo todella hyvältä. Tein itse virheen, kun toin sen liian aikaisin ennen kilpailua Kouvolaan, olisi pitänyt tulla vasta lentokuljetuksen mukana.

–       Jos hevosella on hyvä päivä ja olosuhteet optimaaliset Owen’s Club pystyy menemään todella lujaa. Jopa 08 alkava aika on mahdollinen. Owen’s Club on todella vauhtikestävä, Rantanen lupaa.

Ruotsalainen tähtihevonen Sanity järjestäjien toiveissa

Elitloppetin lievän loukkaantumisen vuoksi väliin jättänyt Sanity olisi mielenkiintoinen ruotsalaishevonen St Micheliin. Valmentaja Malin Löfgren on ollut hyvin myönteinen Mikkelin raviradan esittämään kutsuun, mutta haluaa vielä keskustella omistajien kanssa.

ME-jahti