ME-jahti

Hyväntekeväisyysravuri Koskelan Akseli mukana St Michel -raveissa

Suomen ja suomenhevosen juhlavuoden hyväntekeväisyyshevonen Koskelan Akseli kilpailee lauantaina Mikkelissä ja pyrkii kartuttamaan hyväntekeväisyyspottia 10 mmd 모델. lähtönä ajettavassa tähtidivisioonafinaalissa. 8-vuotias ruuna on voittanut tänä vuonna jo viisi kertaa ja valmentaja Jukka-Pekka Kauhanen lähtee hyvillä mielin myös lauantain koitokseen 다운로드.
”Hevosella on kaikki kunnossa ja viimeistelyt ajetaan vielä keskiviikkona. Lähtöpaikka on tällä kertaa hyvä, joten menestysodotuksia on.”
Tähtidivisioonafinaalin voittaja kuittaa lauantaina 8 000 euroa 파리 애마 다운로드.

Raviurheilun nuorisotoiminnan hyväntekeväisyyshevonen Koskelan Akseli ja Talli Pohjantähden alla ovat tehneet kaksi lahjoitusta Akselin jo tähän mennessä huikeasta hyväntekeväisyyspotista jdk 5 0 download. Ensimmäisen lahjoituksen saivat Kuopion Ponikuninkuusravit 2018. Toinen lahjoitus tehtiin Nordic King-ravien yhteydessä Härmässä ja yhteensä 1 200 euron lahjoituksen saajina olivat Kaustisen, Ylivieskan, Oulun, Kainuun, Seinäjoen ja Vieremän ravinuoret 영화 제휴 다운로드. Kolmas lahjoituskohde on valittu ja 1 000 euron lahjashekin vastaanottaja julkistetaan lauantain ravien 5 안녕자두야 극장판 다운로드. lähdön voittajaseremonioiden jälkeen voittajakehässä.
Koskelan Akseli on osakkaiden ja muidenkin asiasta kiinnostuneiden tavattavissa lauantaina 2 레이스 영화. lähdön jälkeen raviradan vierastallin vieressä olevassa aitauksessa. Paikalla on myös Koskelan Akselin valmentaja Jukka-Pekka Kauhanen ja ruunan taustajoukkoja 소니 캠코더 다운로드.

Koskelan Akseli

Koskelan Akseli on raviurheilun nuorisotoiminnan hyväntekeväisyysravuri 다운로드. Menestyshevonen kilpailee vuoden 2017 ajan Talli Pohjantähden alla nimissä. Talli Pohjantähden alla on liisannut Koskelan Akselin omistajiltaan Arja Korpiniemeltä ja Eero Matikaiselta vuoden 2017 ajaksi 위층여자 다운로드. Koskelan Akselia valmentaa ja ohjastaa Jukka-Pekka Kauhanen ja ruuna on valmennuksessa Dahlia-tallilla Iisalmessa.

Koskelan Akseli yhdessä valmentajansa Jukka-Pekka Kauhasen kanssa. (kuva: Helena Hyvämäki-Mäenpää)

Talli Pohjantähden alla- osuuksia ehtii vielä lunastamaan 50 euron arvoisina osuuksina. Maksu sisältää kimpan osakkuuden vuoden 2017 ajaksi ja muita kuluja ei osakkaalle synny. Hevosen kuukausikulujen jälkeen jäljellä jääneet tuotot lahjoitetaan jaettavaksi vuosien 2017 ja 2018 aikana valtakunnalliseen raviratojen nuorisotoimintaan. Projekti on yksi itsenäisyyden juhlavuoden Mahdollisuuksien hevonen -teoista ja sitä tukevat Suomen Hippos ry ja Hankkija Oy.

Nettisivut: www.hippos.fi/koskelanakseli 


Facebook: www.facebook.com/koskelanakseli/

Lisätietoja:
Mikkelin ravirata
Henri Talonpoika
050 538 1259
henri.talonpoika(at)mikkelinravirata.fi

Suomen Hippos ry
Helena Hyvämäki-Mäenpää
nuorisotoiminnan koordinaattori
020 760 5246
helena.hyvamaki-maenpaa(a)hippos.fi

 

 

ME-jahti