ME-jahti

Huippukuntoinen Surprise Lord St Micheliin, ohjaksiin Jorma Kontio

Vauhdilla kotimaiseen ravieliittiin noussut leppävirtalaisravuri Surprise Lord kilpailee seuraavaksi St Michelissä. Hevosen rattaille hyppää kaikkien aikojen menestynein suomalaisohjastaja Jorma Kontio 다운로드. Brad de Veluwea ei nähdä Mikkelin vauhtimaililla.

Kesäkuussa mainioita esityksiä tehnyt Riikka Kososen vastuuvalmennettava Surprise Lord on neljäs kotimainen hevonen, joka lähtee tavoittelemaan maailmanennätystä ja siitä maksettavaa 40 000 euron bonusrahaa wget 이미지.

Viime viikonlopun Suur-Hollola ajon finaalissa Surprise Lord tarjosi katsojille todellista urheiluviihdettä, ollen mukana vauhdikkaassa 06,5 avauksessa Brad de Veluwen kanssa 사주 백과 4.0 다운로드. Loppusuoralla se näytti jopa jäävän hieman kilpakumppaninsa taakse vailla kiritiloja.

–       Sunnuntain finaalissa Surprise Lord vakuutti meidät valitsijat lopullisesti, kun se saattoi lopussa jäädä jopa vähän ajamatta väsyneen Brad de Veluwen taakse, Mikkelin raviradan toimitusjohtaja Kari Tiainen kertoo 다운로드. Hevosen omistaja Timo Hulkkonen myönsi jo odottaneensa kutsua kisaan ja ilmoitti hevosen empimättä mukaan.
Lentokuljetus Ranskasta Mikkeliin puhuttaa edelleen

Maailmanennätyksestä maksettava bonus on saanut myös ulkomaiset kilpailijat liikekannalle 다운로드. Yhteydenottoja on tullut Ranskasta asti. Sieltä Mikkeliin haluaisivat tulla maailmanennätyksen haltija Commander Crowe ja Timoko.

–       Molempien hevosten taustavoimille on tehty ehdotus lentokuljetuksen kustannusten jakamisesta, Kari Tiainen paljastaa 다운로드. Olisi hienoa saada ne mukaan, mutta katsotaan mitä omistajat päättävät.

–       Meillä on tällä hetkellä niin kovat suomalaiset hevoset, että saamme hienon lähdön kasaan joka tapauksessa 다운로드. Olisihan se hienoa, jos maailmanennätys palaisi takaisin Mikkeliin vieläpä jonkun suomalaishevosen voimin. Ruotsista pääsee laiva-auto kuljetuksella ja siellä on myös ollut useita kiinnostuneita 윤종신 오르막길 다운로드. Loppuviikosta teemme valinnat niiden osalta, Tiainen ilmoittaa.

St Michel –lähdöstä on muodostumassa tasaisen ja leveän kärjen takia mielenkiintoinen koitos 시퍼런 봄 다운로드. Kutsutut ja mukaan ilmoittautuneet ovat tällä hetkellä Surprise Lord, Womanizer, Nesta Effe (italia) sekä viime viikolla tauolta huippuiskussa palannut Maxwell Mayday 다운로드. Lopullinen lähtölista julkaistaan sunnuntaina.

ME-jahti