ME-jahti

Suomen Hippos 40 vuotta juhlatilaisuus sunnuntaina

Suomen Hippos ry 40 vuotta,  St Michel sunnuntai 14.7., klo 11-12.30, istumakatsomo

Tilaisuuden juontaa Toni Nieminen.

Klo 11.00 Hippoksen neljä vuosikymmentä – talouden ja politiikan pyörteissä Suomen Hippos ry:n kilpailutoimenjohtaja emeritus Matti Lakkisto

Klo 11.30 Tunteita, urheilua ja hyvinvointia – strategia vuoteen 2017 Suomen Hippos ry:n toimitusjohtaja Pekka Soini

Klo 12.00 Meitä on paljon -tavoitteista totta tsemppari Toni Nieminen

klo 12.15  Hevosenomistaja areenalla Toni Niemisen haastateltavana tuottaja Lotta Westerberg, Story of Sports. Kuulemme myös aikamme raviurheilun hyvän mielen tuojista – ravimummoista.Klo 12.30 Tilaisuus päättyy – St Michel ravit käynnistyvätTilaisuuteen on vapaa pääsy.TERVETULOA!

Historiassa Hippoksen neljä vuosikymmentä

Suomen Hippos on toiminut hevoskasvatuksen ja raviurheilun asialla vuodesta 1973. Asiantuntijana aiheesta luennoi Suomen Hippoksen kilpailutoimenjohtaja emeritus Matti Lakkisto. Lakkisto on nähnyt ja kokenut Suomen Hippoksen vaiheita sekä pääsihteerin että kilpailutoimenjohtajan näkökulmasta.

Tulevaisuudessa tunteita, urheilua ja hyvinvointia

Suomen Hippoksen toiminnan tavoitteena on, että hevonen koskettaa ja liikuttaa tulevaisuudessa yhä useampia suomalaisia. Tulevien vuosien keskeisimpiä tavoitteita ovat hevosenomistamiseen kohdistuvan kiinnostuksen ja kasvatustoiminnan houkuttelevuuden lisääminen. Suomen Hippoksen uudesta strategiasta juhlavuoden tilaisuuksissa kertoo toimitusjohtaja Pekka Soini.

”Tulevaisuus rakentuu korkeatasoisesta huippu-urheilusta, hyvää mieltä tuottavasta harrastustoiminnasta, kansainvälisyyden mahdollisuuksista ja tehokkaista alan rakenteista. Hevosalan yhteistyö ja yhteishenki ovat ratkaisevassa roolissa tavoitteidemme saavuttamiseksi.”

Strategiaan voi tutustua ennakkoon Hippoksen internetsivuilla

 

Tavoitteista totta

Lisäksi Mikkelin tilaisuudessa kuullaan olympiavoittaja, ravivalmentaja ja tsemppari Toni Niemisen kertomus tavoitteiden saavuttamisesta. Nieminen myös haastattelee Ravisuoran tuottajaa, hevosenomistaja ja Ravimummot ry:n puheenjohtajaa Lotta Westerbergiä raviurheilun tuomista tunteista ja kokemuksista.

 

Suomen Hippos on toiminut suomalaisen raviurheilun ja hevoskasvatuksen keskusjärjestönä vuodesta 1973. Ennen tätä raviurheilua johti vuonna 1919 perustettu Suomen Ravirengas – Finska Travförbundet. Hevoskasvatuksen edistämisestä ja hevosten kantakirjaamisesta vastasi Hevostalouden keskusliitto. Ravirengas ja Hevostalouden keskusliitto yhdistyivät Suomen Hippokseksi valtiovallan toiveesta järkeistää ja tehostaa valtionapua saavien yhdistysten toimintaa.

 

ME-jahti