ME-jahti

Entiset St Michel-voittajat urheilutähtiä vastaan ohjastajakisassa

Maailmanmatkaajat ohjastajakilpailu on yksi St Michel -sunnuntain odotetuimmista lähdöistä. Kisaan on kutsuttu nykyisiä ja entisiä huippu-urheilijoita, jotka saavat vastaansa St Michel -ajon aiempia menestyjiä. Kolminkertainen olympiavoittaja Iivo Niskanen (kuvassa) avasi raviohjastajan uransa juhannuksena Vieremällä ja ajaa Mikkelissä toisen kilpailunsa.

Ruotsalaisväriä lähtöön tuovat huippuohjastajat Örjan Kihlström ja Ulf Ohlsson. Kihlström on voittanut Elitloppetin neljästi, Ohlsson puolestaan on hallinnut Ruotsin ajajaliigaa viime vuodet. Lähdön ammattiohjastajista Tapio Perttusta lukuun ottamatta kaikki ovat voittaneet myös St Michel -ajon.

Aktiiviurheilijoista mukana ovat Niskasen lisäksi jääkiekon maailmanmestari Antti Pihlström sekä pesäpallon kolminkertainen Suomen mestari Juha Puhtimäki. 3000 metrin estejuoksun Euroopan mestari Jukka Keskisalo ja lumilautailun MM-pronssimitalisti ja olympiaedustaja Janne Korpi ovat jo urheilu-uransa päättäneet. Korpi ajaa myös St Michel -ajossa Run For Royaltylla.

 

Lähtö 4, Maailmanmatkaajat ohjastajakilpailu, sunnuntaina 17.7. klo 14.07

1 One Who Run / Tapio Perttunen
2 Big Chip / Antti Teivainen
3 Classic Primavera / Janne Korpi
4 Global Bring it On / Örjan Kihlström
5 Anything Goes* / Jukka Keskisalo
6 Light Up / Antti Pihlström
7 Global Army / Ulf Ohlsson
8 Bella Follo / Iivo Niskanen
9 Arnie’s Emilie / Esa Holopainen
10 Olympic Blue Chip* / Ari Moilanen
11 Wera Winner / Juha Puhtimäki
12 Immersive Workout / Iikka Nurmonen (jää pois)

 

kuva: Hippos / Juho Hämäläinen

ME-jahti