ME-jahti

Ensimmäinen St Michel -kutsu esitetty – lipunmyynti alkaa keskiviikkona 14.12. klo 9

Huiman nelivuotiskauden tehnyt Derbyvoittaja Dusktodawn Boogie on ensi kesän St Michel -ajon ensimmäinen kiinnitys. Kenneth Danielsenin tamma voitti tänä vuonna kahdeksan kertaa aloittaen jo tammikuussa Pariisin ravipyhätössä Vincennesissä ja päättäen kautensa Villinmiehen Tammakilvan voittoon syyskuussa.
”Kiitos kutsusta, hienoa että Mikkelistä ollaan aikaisin liikkeellä”, Danielsen iloitsee.
Dusktodawn Boogie jäi syyskuussa ansaitulle tauolle, mutta valmistautuu nyt kotitallillaan Liedossa jo täyttä häkää ensi kauteen.
”Se sai pitää ensin kuusi viikkoa lomaa ja nyt on menossa treenijakso. Olen tosi tyytyväinen tilanteeseen, massaakin se sai juuri sopivasti lisää”, Danielsen kertoo.

Yli 380 000 euron palkintorahat ikäluokkalähdöistä tienanneella tammalla on edessä siirtyminen ”aikuisten” sarjoihin, mutta tulevan kauden ensimmäinen tähtäin on vielä oman ikäluokan Tammaderby toukokuun alussa.
”Ranskan-suunnitelmista piti tämän talven osalta luopua, kun Derby Group 1 -luokan lähtönä sulki siltä monta mahdollista kilpailua. Sen sijaan tamma saa treenata nyt kunnolla.”

Nuori ja nouseva tähti on tulevalla kaudella kuuma nimi suurkilpailujärjestäjien papereissa. Dusktodawn Boogie ei ole vielä koskaan kilpaillut kahta kilometriä lyhyemmällä matkalla, joten valmentajakaan ei pysty arvioimaan, mihin tulokseen tamma Mikkelin huippuolosuhteissa 16. heinäkuuta maililla pystyy.
”Vaikea sanoa, missä sen rajat ovat, mutta aika kovaa ja aika pitkään se pystyy menemään.”

St Michel-ajon pääyhteistyökumppanina jatkaa digitaalisiin tilitoimistopalveluihin erikoistunut Numerotalo. Heinäkuun vauhtiviikonlopun liput tulevat myyntiin keskiviikkona 14.12. klo 9. Lippukauppaan pääset oikean reunan linkistä. Joulukuun ajan päivälipun hinta on vain 15 euroa (norm. 25 euroa), joten nyt kannattaa tarttua EarlyHorse- tarjoukseen ja hankkia liput vaikkapa pukinkonttiin!

 

Dusktodawn Boogien kuva: Hippos / Juho Hämäläinen

ME-jahti