ME-jahti

Daniel Redénin huipputallista osallistuja St Micheliin

St Michel -ajo on herättänyt tänäkin vuonna runsaasti kansainvälistä kiinnostusta. Lukuisia ykkössarjan hevosia Ruotsissa valmentava Daniel Redén on tulossa heinäkuun puolivälissä Mikkelissä ajettavaan vauhtilähtöön, mutta tallin edustaja on vielä avoin 로미오와 줄리엣 1968 자막. Redén tekee valintansa kolmikosta In Vain Sund, Propulsion, Västerbo HighFlyer lähempänä kilpailuajankohtaa.

Kaikki kolme mainittua ovat jo suurkilpailuvoittajia 다운로드. Propulsion on lähes 10 miljoonan kruunun ansioillaan trion menestynein. Se teki läpimurtonsa eliittiin vuosi sitten Vermon Finlandia-ajossa ja on voittanut sen jälkeen suurkisoja ympäri Ruotsia 저작권 없는 배경음악 다운로드. Tämän vuoden Elitloppetissa ori sijoittui toiseksi. Viisi miljoonaa kruunua ansainnut Västerbo HighFlyer voitti vastikään suurkilpailun Östersundissa ja In Vain Sundin toistaiseksi arvokkain ykkössija tuli talvella Pariisin 5-vuotislähdössä 다운로드. Västerbo HighFlyer ja In Vain Sund kilpailevat vielä ensi lauantaina Ruotsissa.

37-vuotias Daniel Redén kuuluu Ruotsin eturivin ravivalmentajiin 다운로드. Sadan hevosen talliin on tullut tänäkin vuonna jo useita suurvoittoja ja palkintorahoja 18 miljoonan kruunun edestä, vaikka vuosi on vasta puolessa 다운로드.

Kutsun 16. heinäkuuta 70 000 euron ykköspalkinnolla ajettavaan St Michel -ajoon ovat jo aiemmin saaneet D.D.’s Hitman, Workout Wonder ja Elian Web 아이폰 압축파일 다운로드.

Lisätiedot:

 Kuva (Hippos / Ilkka Nisula): Örjan Kihlström (vas.) ja Daniel Redén juhlivat Propulsionin voittoa Vermon Finlandia-ajossa 2016.


Kuva (Hippos / Ilkka Nisula):
Örjan Kihlström (vas.) ja Daniel Redén juhlivat Propulsionin voittoa Vermon Finlandia-ajossa 2016.

Mikkelin Ravirata Oy:n toimitusjohtaja

Kari Tiainen

p. 0500 493 760

 

ME-jahti