ME-jahti

Daniel Redénin huipputallista osallistuja St Micheliin

St Michel -ajo on herättänyt tänäkin vuonna runsaasti kansainvälistä kiinnostusta. Lukuisia ykkössarjan hevosia Ruotsissa valmentava Daniel Redén on tulossa heinäkuun puolivälissä Mikkelissä ajettavaan vauhtilähtöön, mutta tallin edustaja on vielä avoin. Redén tekee valintansa kolmikosta In Vain Sund, Propulsion, Västerbo HighFlyer lähempänä kilpailuajankohtaa.

Kaikki kolme mainittua ovat jo suurkilpailuvoittajia. Propulsion on lähes 10 miljoonan kruunun ansioillaan trion menestynein. Se teki läpimurtonsa eliittiin vuosi sitten Vermon Finlandia-ajossa ja on voittanut sen jälkeen suurkisoja ympäri Ruotsia. Tämän vuoden Elitloppetissa ori sijoittui toiseksi. Viisi miljoonaa kruunua ansainnut Västerbo HighFlyer voitti vastikään suurkilpailun Östersundissa ja In Vain Sundin toistaiseksi arvokkain ykkössija tuli talvella Pariisin 5-vuotislähdössä. Västerbo HighFlyer ja In Vain Sund kilpailevat vielä ensi lauantaina Ruotsissa.

37-vuotias Daniel Redén kuuluu Ruotsin eturivin ravivalmentajiin. Sadan hevosen talliin on tullut tänäkin vuonna jo useita suurvoittoja ja palkintorahoja 18 miljoonan kruunun edestä, vaikka vuosi on vasta puolessa.

Kutsun 16. heinäkuuta 70 000 euron ykköspalkinnolla ajettavaan St Michel -ajoon ovat jo aiemmin saaneet D.D.’s Hitman, Workout Wonder ja Elian Web.

Lisätiedot:

 Kuva (Hippos / Ilkka Nisula): Örjan Kihlström (vas.) ja Daniel Redén juhlivat Propulsionin voittoa Vermon Finlandia-ajossa 2016.


Kuva (Hippos / Ilkka Nisula):
Örjan Kihlström (vas.) ja Daniel Redén juhlivat Propulsionin voittoa Vermon Finlandia-ajossa 2016.

Mikkelin Ravirata Oy:n toimitusjohtaja

Kari Tiainen

p. 0500 493 760

 

ME-jahti