ME-jahti

Daniel Reden tuo Delicious U.S:n St Michelin vauhtimailille heinäkuussa

delicious u.s._1.jpg

Viime vuonna St Michelissä Shaq Is Backilla startannut Daniel Reden saapuu taas vauhtimailille 일러스트 무설치 다운로드. Ruotsin valmentajakärkeen noussut Reden ilmoitti kilpailevansa St Michelissä Elitloppetin finaalissa kolmanneksi sijoittuneella Delicious U.S:llä.

–       Minulle jäi viime vuonna hieman hampaankoloon, kun jäin Shaq Is Backilla pussiin ja tänä vuonna yritetään kuitata se pettymys, Reden kertoi kilpailunjärjestäjille 씰 컴플리트 다운로드. Tällä hetkellä näyttää siltä, että Delicious U.S. on  paremmassa kunnossa tuolloin ja tulen mieluummin sen kanssa kuin Shaq Is Backin, Reden perustelee valintaansa 음악 음악.

Redenin omiin suosikkihevosiin lukeutuva Delicious U.S. on pieni, mutta sitkeä tamma, joka osoitti Elitloppetissa kuuluvansa Euroopan kovimpaan kärkeen 로그미인 하마치. Se ravasi tiensä Elitloppet-finaaliin juosten karsinnassa huikean tuloksen 09,0a.

Näyttää vahvasti siltä, että tammaenergia puree tänä vuonna Mikkelissä, sillä viime vuonna kilpailun voiton vienyt Harri Rantanen on myös vahvistanut tulonsa 다운로드. Hevosena ei ole viime vuoden voittaja Owen’s Club, vaan italialaistamma Prussia. Myös Prussia sai paikan Elitloppet-karsintaan, mutta sen haaveet finaalipaikasta karisivat juoksunkulun ollessa sitä vastaan 다운로드.
–       Hyvältä näyttää tällä hetkellä viime vuoteen verrattuna, Mikkelin raviradan toimitusjohtaja Kari Tiainen kertoo. Ollaan oltu yhteyksissä myös Uncle Peterin ja Commander Crowen valmentajiin ja sieltä on vilauteltu vihreää valoa sgtray. Lisäksi meistä ovat olleet kiinnostuneita Beer Summitin ja Juliano Ragsin taustavoimat. Päätöksiä pitää kohta alkaa tekemään. Tiedotamme hevosvalintojen tekemisestä aina kun uusi nimi päästään julkaisemaan 다운로드. Suomesta ei vielä ole valittu ainoatakaan edustajaa, odottelemme nyt suomalaisten tekevän huippuesityksiä tulevissa suurkilpailuissa, Tiainen summaa 더크로스 don't cry 다운로드.

Hevosten lentokuljetusta ei vielä unohdeta

Järjestäjät ovat edelleen tuumailleet lentokuljetusta Mikkeliin, jos Elitloppet-voittaja Timokon taustavoimat innostuvat vauhtimailista 다운로드. Lentokuljetuksen toteutuessa mukaan saataisiin Keski-Euroopasta mielenkiintoisia hevosia myös viikonlopun muihin lähtöihin, ja mikä ettei myös pääkilpailuun.

 

Lisätietoja,
Mikkelin raviradan toimitusjohtaja Kari Tiainen puh. 0500 493 760

ME-jahti