ME-jahti

Castor The Star mukaan Mikkelin vauhtimailille

St Michel -ajo täydentyi perjantaina tuulennopealla ruotsalaisella Castor The Starilla. 6-vuotias ori on tullut tänä vuonna lopullisesti mukaan ykkössarjoihin ja sijoittui mm. Bodenin suurkilpailussa kesäkuussa Francesco Zetin takana toiseksi. Tuorein kisa meni lähtöpaikan takia enemmän hiitinajoksi.
– Viime keskiviikon Lindesberg meni valmistavaksi startiksi, kun saatiin sinne kasirata. Hevonen oli kyllä hyvä oma itsensä, mutta esimerkiksi varusteiden maksimointi jätettiin Mikkeliin. Hevonen treenasi tänä aamuna ja tuntui tosi hyvältä. Mats Djuse jatkaa Castorin rattailla, valmentaja Jörgen Westholm kertoo.

Ruotsin kärkivalmentajiin jo vuosia kuuluneen Westholmin tallista on nähty hevosia pari kertaa aiemminkin Mikkelissä.
– Kävin aikanaan St Michelissä She Loves Youlla, ja siitä jäi nälkää. Se reissu ei tuonut menestystä, mutta nyt olisi revanssin paikka. Olen hyvin tyytyväinen Castor The Starin kehitykseen. Ori on tosi nopea ja mielenkiintoinen tapaus Mikkelin vauhtiradalle.

Daniel Wäjerstenin tallista St Michel -ajoon saapuu aiemmin kutsutun Great Skillsin sijasta viime kesänä Mikkelissä 07,5-vauhtisen avauskierroksen kiskaissut Mellby Jinx.

St Michel -ajo 2024:

Castor The Star (Ruotsi)
Denver Gio (Italia)
Don Fanucci Zet (Ruotsi)
Hierro Boko (Suomi)
Jason’s Camden (Suomi)
Mellby Jinx (Ruotsi)

Kisan kaksi viimeistä paikkaa täydentyvät viimeistään maanantaina.

ME-jahti