ME-jahti

Camri uusi voittonsa Suurmestaruudessa

Loukkaantumisen jälkeen nopeasti huipulle palannut Camri uusi viime kesän voittonsa Mikkelin Suurmestaruudessa. Terho Rautiaisen kuntoutukseen ja valmennukseen tullut ori löi loppukirissä Välähdyksen vieden 20 000 euron voiton tuloksella 21,2a/1609m.

Suurmestaruudessa kärkeen ampaisi Välähdys, joka sai rinnalleen Jokivarren Kunkun. Kovan avauksen jälkeen vauhti rauhoittui ja loppusuoraa tultiin kovaa. Kärkiparin takana vaaninut Camri kiri iloisesti ja ohitti Välähdyksen. Jokivarren Kunkku kesti kolmanneksi ja sisäradalla kolmantena juossut Polara ehti neljänneksi.

”Hevonen loukkasi jalkansa keväällä ja vaikutti ensin, että tämä kausi on ohi. Terho (Rautiainen) on erikoistunut kuntouttamaan hevosia ja Camri vietiin hänen käsiinsä, ensimmäisen kerran jonkun toisen käsiin. Iso kiitos pitää antaa hänelle, että tämä on mahdollista, en olisi uskonut näin nopean paluun onnistuvan”, hevosta aiemmin valmentanut Jorma Konnu kiitti.

”Camria on kahluutettu, ajettu jarrykärryillä ja harrastettu seksiä. Tänään otettiin myös ensimmäisen kerran uralla kengät pois ja laitettiin vedettävät korvapallot”, Terho Rautiainen jatkoi.

Camrin voitto tuli yli 10 000 katsojan edessä tuloksella 21,2a. Välähdys oli toinen samalla ajalla.

St Michel -ravit alkoivat lämminveristen montén Suomen mestaruudella, jossa Licence Holder kirkasti viime vuoden kakkossijansa voitoksi.

”Hevosella on ollut välillä vähän ongelmia ravinsa kanssa, enkä oikein osannut odottaa tätä. Vähän shokissa tässä ollaan. Suuri kiitos Kari Venäläiselle, joka auttoi kengitysbalanssin suhteen”, ratsastaja Jenni Kaija iloitsi.

Tammatähden voitto matkasi Petri Salmelan Ruotsin talliin, kun Tomi Haapio kiritti Dionne Sisun loppusuoralla ohi Flight Aprilin.Vauhtiviikonloppu

Mikkelissä huipentuu sunnuntain 16.7. St Micheliin, joka starttaa noin klo 16:55.

 

ME-jahti