ME-jahti

Camri tulossa puolustamaan Suurmestaruutta

Viime vuoden Suurmestari Camri loukkaantui huhtikuun lopussa ja koko kesäkauden pelättiin olevan savonlinnalaisoriilta ohitse 익스펜더블 3 다운로드. Toukokuun puolivälissä Terho Rautiaisen talliin Kangasniemelle kuntoutukseen ja siitospuuhiin siirtynyt ori on kuitenkin tervehtynyt odotettua nopeammin ja paluu tositoimiin tapahtuu Jämsässä tulevana sunnuntaina 양자 물리학 다운로드. St Michel -lauantaina ajettava kylmäveristen Suurmestaruusajo on Camrin seuraava etappi.

”Camrilla on ajettu seitsemän hiittiä ja se tuntuu treenissä asialliselta 일곱개의 대죄 계명의 부활 다운로드. Erityisen kovaa ei ole ajettu, mutta kyllä sen kunnossa pitäisi olla”, nykyinen valmentaja Terho Rautiainen uskoo.

Camri voitti viime vuoden mestaruuden Jorma Konnun valmennuksesta ajalla 20,9 다운로드. Tänä vuonna suomenhevosten taso on ollut niin kova, että olosuhteiden ja sään salliessa Suurmestaruudessa mennään huomattavasti kovempaa. Antti Tupamäen Polara voitti Solvallassa ajalla 19,0 ja Ville Korjuksen Välähdys kellotti juhannuksena Härmässä 19,9 텍스트 큐브 다운로드. Kun kilpailuennätystä 19,5 hallussaan pitävä Jokivarren Kunkkukin on saanut muutaman startin alle, voidaan Mikkelissä ensi viikon lauantaina nähdä todellista suomenhevosten vauhtijuhlaa 이츠대전 다운로드. Suurmestari palkitaan tänä vuonna peräti 20 000 eurolla. Lähtö on samalla Suomen Eläinlääkäriliiton 125-vuotisjuhlalähtö. Jo ennen lauantain raveja Eläinlääkäriliitto järjestää Kalevankankaan koululla kaikille avoimen juhlaseminaarin klo 11 alkaen 뷰티인사이드.

Lauantain 15. heinäkuuta ravit käynnistyvät Mikkelissä klo 13.30 ja ohjelmassa on Suurmestaruusajon lisäksi Toto76-finaalikierros sekä lämminveristen Tammatähti ja Monten SM-finaali lrc 파일.

Kuva: Camri voitti Suurmestaruuden vuosi sitten (kuva: Hippos / Ilkka Nisula)

ME-jahti