ME-jahti

Camri tavoittelee jo kolmatta Suurmestaruuttaan

St Michel -raviviikonlopun lauantain päälähtö on perinteinen kylmäveristen Suurmestaruusajo Deviantart download. Kotiradan toivona kovaan kisaan lähtee kangasniemeläisen Terho Rautiaisen ajama ja valmentama Camri, joka avasi kilpailukautensa vasta viime sunnuntaina 다운로드. Jämsän startti ei tuonut vielä kärkisijaa, mutta parempaa on todennäköisesti luvassa.

”Kilpailu avasi paikkoja, kun kovempia vauhteja ei harjoituksissa ole ajettu 요코하마 지도 다운로드. Camri on ollut oikein hyvällä ravilla ja minusta sen pitäisi olla nyt jo ihan ennätyskunnossa”, Rautiainen sanoo vuosi sitten ennätyksellään 1.20,4 kolmanneksi Suurmestaruudessa sijoittuneesta oriista 다운로드.

Vastusta Mikkelissä riittää, sillä 20 000 euron ykköspalkintoa tavoittelevat mailin matkalla myös mm. viime vuoden voittaja Tähen Toivomus, kansainvälisillä areenoillakin menestynyt Polara, sekä nousujohteisesti esiintynyt Välkyn Tuisku 다운로드. Juvalta Seppo Suurosen tallista kisaan osallistuu Tuurin Toivo.

Jani Konnun kasvattama ja omistama Camri kilpaili Suurmestaruudesta Mikkelissä ensimmäistä kertaa jo vuonna 2013, ja on ollut siitä lähtien mukana joka kerralla 기술자들. Suurmestariksi punkaharjulaisori on loimitettu vuosina 2016 ja 2017. Camrille on luvassa yleisön puoleltakin lauantaina vankka tuki, sillä Savonlinnan seudulta järjestetään Mikkeliin bussikuljetus 템포러리 다운로드.

Suurmestaruusajo ajetaan lauantain 12. lähtönä klo 18.15. Iltapäivä aloitetaan montén SM-finaalilla klo 14.13. Ohjelmassa ovat myös mm. Cartivet Meeting -finaali, lämminveristen Tammatähti ja 4-vuotiaiden suomenhevosten Pikkusuurmestaruus 스페이스 엔진 다운로드. Ravit päättyvät Varsakunkku-Bubbles -ohjastajakilpailuun.

 

Kuvassa Terho Rautiainen tuulettaa Camrin rattailla Suurmestaruutta kaksi vuotta sitten (kuva: Hippos / Ilkka Nisula) 청춘시대2 9회 다운로드.

ME-jahti