ME-jahti

Camri ravasi Suurmestariksi – Suivikas laukkasi loppumetreillä

Camri2-_-suivikas-laukkaa
Kuva Ilkka Nisula

9180 katsojaa oli seuraamassa Mikkelin St Michel -vauhtiviikonlopun avauspäivää. Aurinkoisessa säässä Suurmestaruuteen ravasi Camri ja lämminveristen montén Suomen mestaruuden vei Harmi’s Frido.

Huippusuomenhevosten Suurmestaruudesta jäi sairaana pois Jokivarren Kunkku, mutta muut ravikuningaskandidaatit esittivät huippuvauhtia. Avauspuolikas mentiin ennätyksellisen kovaa, kun Hullumies ja Marat latasivat avauspuolikkaan 14,5-vauhtia. Loppukirissä kärkeen kiri Camri, joka otteli loppusuoralla Suivikkaan kanssa tiukasti kunnes Suivikas laukkasi loppumetreillä ja tuli hylätyksi. Alkumatkan hurjastelleet Marat ja Hullumies ottivat näin muut totosijat.

Camri ravasi tuloksen 20,9a/1609m ja otti 15 000 euron ykköspalkinnon. Tuomas Pakkasen ohjastama ja Jorma Konnun valmentama ori sai kutsun Turun kuninkuuskilpailuun, joka ravataan kahden viikon päästä.

”Ilman Suivikkaan laukkaa olisi mennyt tiukalle. Suurmestaruuden voittaminen on iso juttu, tunne on nyt todella hieno. Kiitos myös yleisölle!”, ohjastaja Tuomas Pakkanen iloitsi.

”Ehdottomasti lähdetään mukaan Turun Kuninkuuskilpailuun, jos hevonen vain on siinä kunnossa”, valmentaja Jorma Konnu sanoi.

ME-jahti