ME-jahti

Viime vuoden St Michel voittaja Reven d’Amour palaa tänä vuonna Mikkeliin

St Michel 2015 hevosrintamalta kuuluu hyviä uutisia. Rättvikissä viikonloppuna vuoden avauskilpailunsa 11,5 ajalla voittanut Reven d’Amour tähtää tänä vuonna Mikkelin vauhtimailille. Rättvikin koleat olosuhteet, eikä edes 07 –vauhtinen avaus saaneet Reven d’Amourina lannistumaan vaan se vei lähdön helposti nimiinsä.

–       Olimme yhteydessä hevosen valmentajan Fredrik B Larssonin kanssa ja he tulevat ilman muuta Mikkeliin jos hevonen vain on kunnossa, Mikkelin raviradan toimitusjohtaja Kari Tiainen kertoo. Valmentaja oli oikein tyytyväinen hevoseen ja edellisen vuoden voittajana hevonen kiinnostaa myös meitä ihan varmasti. Pidämme  muutenkin verkot vesillä koko ajan ja seuraamme lähtöjä ja huippuhevosten esityksiä läpi Euroopan koko kevään ajan. Tiedotamme meitä kiinnostavista ja nimetyistä hevosista sitä mukaa, kun jotain ilmaantuu näköpiiriin, Tiainen lupaa. 

Lisätietoja: Mikkelin raviradan toimitusjohtaja Kari Tiainen puh. 0500 493 760

Kuva: Ilkka Nisula

St Michel –ravitapahtuma

Kansainvälinen St Michel -ajo järjestetään 18.-19-7. Mikkelin raviradalla. Vuonna 1981 perustetusta St Michel –viikonlopusta on vuosien varrella muodostunut yksi kesän suosituimmista ravitapahtumista. Vauhtiviikonlopun aikan Mikkelin raviradalla vieraili 23 000 henkeä ja Toto-pelivaihto on yli 2,4 miljoonaa euroa. St Michel on myös suurin Mikkelissä vuosittain järjestettävä yleisötapahtuma. Raviradan viihtyisät nurmialueet ja ainutlaatuinen tunnelma houkuttelevat raviurheilun ystäviä läheltä ja kaukaa.

ME-jahti