ME-jahti

Medialle

Median akkreditointi

Median edustajia pyydetään akkreditoitumaan vuoden 2022 St Michel -viikonloppuun pe 8.7.2022 mennessä. Näin voimme varmistua alueelle saapuvien ihmisten määrästä. Akkreditoitumiset sähköpostitse Mikkelin Raviradalle osoitteeseen toimisto@mikkelinravirata.fi

Akkreditoituneille toimittajille ja kuvaajille lähetämme infopaketin tapahtumaviikolla. Ilmoittautuessa tulee kertoa media, jota toimija edustaa, sekä se, missä työskentelee.

Median työskentelytilat löytyvät radan päärakennuksesta yleisöalueelta. Ilmoitathan erikseen, jos tarvitset kulkuluvan tallialueelle tai jos toimit valokuvaajana tapahtumassa. Valokuvaajien tulee pitää päällään kuvausliiviä ja kuvaajia toivotaan ottamaan oma liivi mukaan raveihin. Ravirata tarjoaa tarvittaessa liivejä, mutta niitä on rajoitetusti. Lisäksi tallialueelle myönnettävien kulkulupien määrää voidaan joutua rajoittamaan.

Ulkomaalaiset kilpailijat ovat omassa kuplassaan ja mahdolliset haastattelut tulee sopia etukäteen. Muuten haastattelujen tekeminen ja valokuvaaminen tallialueella on sallittua turvaetäisyydet huomioiden. Toimitamme toimittajille tarvittaessa myös kilpailijoiden yhteystietoja.

Lisätiedot Mikkelin Ravirata Oy

puh 015 7600 272

ME-jahti