ME-jahti

Medialle

Median akkreditointi

Median edustajia pyydetään akkreditoitumaan vuoden 2021 St Michel -viikonloppuun pe 9.7.2021 mennessä 다운로드. Näin voimme varmistua alueelle saapuvien ihmisten määrästä. Akkreditoitumiset sähköpostitse Mikkelin Raviradalle osoitteeseen toimisto@mikkelinravirata.fi

Akkreditoituneille toimittajille ja kuvaajille lähetämme infopaketin tapahtumaviikolla 다운로드. Ilmoittautuessa tulee kertoa media, jota toimija edustaa, sekä se, missä työskentelee.

Median työskentelytilat löytyvät radan päärakennuksesta yleisöalueelta 다운로드. Ilmoitathan erikseen, jos tarvitset kulkuluvan tallialueelle tai jos toimit valokuvaajana tapahtumassa. Valokuvaajien tulee pitää päällään kuvausliiviä ja kuvaajia toivotaan ottamaan oma liivi mukaan raveihin 카톡 무료 이모티콘 다운로드. Ravirata tarjoaa tarvittaessa liivejä, mutta niitä on rajoitetusti. Lisäksi tallialueelle myönnettävien kulkulupien määrää voidaan joutua rajoittamaan.

Ulkomaalaiset kilpailijat ovat omassa kuplassaan ja mahdolliset haastattelut tulee sopia etukäteen. Muuten haastattelujen tekeminen ja valokuvaaminen tallialueella on sallittua turvaetäisyydet huomioiden. Toimitamme toimittajille tarvittaessa myös kilpailijoiden yhteystietoja.

Lisätiedot Mikkelin Ravirata Oy

puh 015 7600 272

ME-jahti