ME-jahti

Midnight Hour St Michelin sankariksi – voittotulos 10,6a/1609m

Suomessa syntynyt 6-vuotias Midnight Hour voitti St Michelin. Iikka Nurmosen ohjastama ja hänen isänsä valmentama hevonen johti mailin kilpailua alusta loppuun ja vei 70 000 euroa tuloksella 10,6a/1609m Superputty download. Toiseksi kiri tulisesti lopettanut Workout Wonder ja kolmanneksi kamppaili urhea Jonesy.

”Ruuna jäi niin voimissaan ilman kiritilaa Suur-Hollola-ajossa, että se on harmittanut kaksi viikkoa windows10 언어팩. Ajatus oli ajaa keulasta, ja kun isäkin (Ossi Nurmonen) oli aamulla samaa mieltä, annettiin mennä keulasta. Vähän pelotti, että joku tulee ulkoa ohi, mutta Midnight Hour on sitkeä 처용2 다운로드. Tämä voitto tuntuu aivan mahtavalta”, nuori ohjastaja Iikka Nurmonen iloitsi yli 12 000 katsojan edessä.
”Olen ylpeä pojastani ja hevosesta 다운로드. Tämä ruuna on hieno tarina, joka huipentui näin. Kiitos kaikille jotka ovat olleet mukana tunnelmissa. Yleisön tuki lämmittää paljon”, Ossi Nurmonen sanoi 다운로드.

Midnight Houria hoitaa Iikan äiti Tiina Nurmonen 다운로드. Perheen valmennuksessa Midnight Hour on noussut vuoden aikana Pronssidivisioonasta avoimelle huipulle. Suomessa syntyneen menestyjän on kasvattanut ja omistaa Ilos Oy Pihtiputaalta outlook express 6.

St Michel myöhästyi noin puoli tuntia suunnitellusta starttihetkestä, koska rataa kunnostettiin turvalliseksi ennen h-hetkeä.

”Pahoittelemme päälähdön myöhästymistä radan kunnostustöistä johtuen 다운로드. Lanaustilanteessa lanan mukaan oli lähtenyt raviradan pinnasta maa-ainesta liikkeelle. Rataan oli jäänyt tämän vuoksi halkaisijaltaan puoli metriä ja yli 10 cm syvä kuoppa, jonka ratahenkilökunta paikkasi 다운로드. Onneksi asia huomattiin hyvissä ajoin ennen päälähtöä ja pystyimme takaamaan kilpailijoille turvalliset olosuhteet. Kilpailijoiden turvallisuus on meille aina etusijalla”, Mikkelin raviradan toimitusjohtaja Kari Tiainen kertoi 초등 교과서 다운로드.

Suomen Hippoksen tiedote

ME-jahti