ME-jahti

Suurmestaruusajo 2020


Caijus

Huippunopea Caijus on esiintynyt kesän aikana vahvasti ja menestys voi hyvinkin saada jatkoa uran toisessa Suurmestaruusajossa 리갈하이 일드. Viime vuoden kuninkuuskisan kolmonen on ehtinyt tänä vuonna voittaa jo Killerin Kimaran sekä sijoittua Härmässä ja Suur-Hollolassakin kärkikolmikkoon 닷지 크롬.

 


Camri

14-vuotiaaksi ehtinyt Camri on menestynyt aina kun terveyspuoli on mahdollistanut kilpailemisen 다운로드. Vuosien 2016 ja 2017 suurmestari venyi viime vuonnakin Mikkelissä lähes suoraan tauolta toiseksi. Kesäkuun lopun voitto Joensuussa herätti taas odotuksia kotiradan oriin kohdalla 다운로드.

 


Evartti

Evartti aloitti menestyskulkunsa viime vuoden lopulla ja voittosumma on seitsemän kuukauden aikana yli kaksinkertaistunut 소울 서퍼 다운로드. Tuoreimpana kruununa on pari viikkoa sitten tullut Suur-Hollola-ajon voitto. Suurmestaruudessa on 9-vuotias ori nähdään nyt ensimmäistä kertaa.

 


Jokivarren Kunkku

Viisi vuotta sitten Suurmestaruuden Mikkelin rataennätyksellä ja silloisella SE-tuloksella 19,5 vieneen takavuosien hallitsijan viime kaudet ovat olleet katkonaisia, mutta väläyksittäin vanhaa ”Kunkkuakin” on päästy aina välillä näkemään 다운로드. Tämän kesän kolme ensimmäistä kisaa ovat tuoneet jo kaksi totosijaa.

 


Koskelan Akseli

Tasaisen varmaan tyyliin rodun kärkijoukkoon kivunnut Koskelan Akseli on profiloitunut erityisesti talven menestyjäksi ja alkuvuosi tuottikin heti kolme täysosumaa lauantaitasolla 다운로드. Juhannuksena Härmässä ruuna korjaili ennätystään yli sekunnilla, joten vire riittää kesälläkin.

 


Lissun Eerikki

Puumalan ori on noussut askel askeleelta suomenhevoseliittiin ja nyt 9-vuotiaana on aika ensimmäisen Suurmestaruusajon 다운로드. Mailin kisat eivät ole pari viikkoa sitten Suur-Hollola-ajossa toiseksi sijoittuneelle oriille olleet aikaisemmin mieleen, mutta ehkä iän myötä tulosta alkaa tulla myös pikamatkalla 다운로드?

 


Polara

Polara on pystynyt jo neljä kertaa urallaan 1.20-rajan alitukseen Search 2018 download. Kolmesti kansainvälisissä tehtävissä ja kerran Suomessa, kahden vuoden takaisessa Suurmestaruudessa, jossa edellä oli vain Tähen Toivomus. Tältä kaudelta saaliina on jo pari arvokasta voittoa.

 


Pyörylän Paroni

Tuulennopea Pyörylän Paroni on kuin luotu mailin matkoille, mutta tällä kaudella menestys on vielä antanut odottaa itseään. Vuosi sitten Leo Mönttisen ruuna oli juuri kesällä huippulyönnissä voittaen Suur-Hollola-ajon ja sijoittuen Suurmestaruudessa kolmanneksi.

 


Tähen Toivomus

Kahden vuoden takainen suurmestari Tähen Toivomus jäi viime vuonna viidenneksi, mutta pari viikkoa myöhemmin Pauli Raivion suojattia juhlittiin uutena ravikuninkaana. Syksyllä ori vei vielä Pohjoismaiden mestaruuden, mutta tämän kauden avausvoitto on neljän kisan jälkeen vielä tulematta. Tärähtääkö nyt?

 


Välähdys

Vauhdikkaan Välähdyksen alkuvuosi on kulkenut epävarmoissa merkeissä, mutta laukoista huolimatta menestystäkin on tullut. Vaihtelevalla viime kaudella ori voitti Tähtisprintterin ja Erilo-juoksun. Suurmestaruudessa sen paras suoritus on tähän asti ollut kolmen vuoden takainen kakkossija.

 


Aiemmat Suurmestarit

 

kuvat: Terhi Piispa-Helistén

ME-jahti