ME-jahti

St Michel

Kansainvälinen St Michel -ajo järjestetään vuosittain heinäkuun puolivälissä. Vuonna 1981 perustetusta St Michelistä on vuosien varrella muodostunut yksi kesän suosituimmista ravitapahtumista: vauhtiviikonlopun yleisömäärä on vakiintunut n. 25 000 hengen tasolle, ja tapahtuman pelivaihto on n. 2 miljoonaa euroa. St Michel on myös suurin Mikkelissä vuosittain järjestettävä yleisötapahtuma. Raviradan viihtyisät nurmialueet ja ainutlaatuinen tunnelma houkuttelevat huippu-urheilun ystäviä läheltä ja kaukaa!

Iltamenot: St. Michel Summerfest

—–

Lasten St Michel

Koko perheen tapahtumassa viihtyvät myös lapset

St Michelissä pikkuväen viihtyvyyttä ovat takaamassa erilaiset huvitukset ja tekemiset molempina ravipäivinä!

  • Tallikahvion päädyssä on lapsille varattu leikkihuone
  • Nurmialueella paljon erilaisia aktiviteetteja:
    • 4H:n teltta, jossa voi leikkiä, värittää ym.
    • Relanderin ponitallin ponit, joilla on mahdollisuus ratsastaa
    • Pomppulinna ja Pomppuliukumäki

Turvatarkastukset portilla

Lain mukaan huvitapahtumissa saa nauttia alkoholijuomia vain rajatuilla anniskelualueilla. Tästä syystä omien alkoholijuomien tuominen ravikeskukseen on kielletty, ja viranomaiset edellyttävät järjestämään tätä koskevia tarkastuksia sisääntuloporteilla.

Talli- ja katsomoalueelle ei saa viedä alkoholijuomia, huumausaineita, avattuja juomapulloja, terä- tai ampuma-aseita ja muita yleisötilaisuuteen sopimattomia esineitä. Katsomoalueen portilla on turvatarkastus eli kannattaa varautua siihen, että laukut tarkastetaan portilla.

—-

Korttimaksaminen

Kortilla maksaminen on mahdollista lipunmyynnissä sekä isoimmissa ravintolapisteissä. Useimmissa Toto-pisteissä on myös yksi luukku, josta voi nostaa rahaa. Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että alueella on paljon ihmisiä ja maksuyhteydet voivat olla hitaita. Käteismaksaminen nopeuttaa asiointia ja vähentää jonojen määrää.

——

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläinten tuominen tapahtumaan ja non-stop-bussiin on sallittu. Ruuhkainen ja meluisa ympäristö ei välttämättä ole lemmikille kovinkaan miellyttävä. Muistathan huolehtia eläimesi nestehuollosta.

——

Aluekartta

ME-jahti